Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO ȘOCANT – Tineri din lumea bună a Huedinului, filmați în timp ce agonizau. Beție sau droguri?

0 631

Trei tineri din Huedin au fost filmați în ipostaze șocante, în timp ce agonizau după consumul de alcool sau droguri. Imaginile au fost transmise în direct pe Facebook, iar o parte din filmuleț a ajuns și la INFO Huedin. Dat fiind faptul că acești tineri, cel puțin doi dintre ei, au părinți care ocupă funcții publice în Poliție și Ministerul Justiției, am ales să difuzăm acest material. Asupra tinerilor planează suspiciunea că ar consuma alcool atunci când sunt la volan, dar și substanțe interzise. Autoritățile competente, cele acuzate că nu îi văd pe acești tineri în timp ce ar conduce băuți prin oraș sau ar consuma substanțe psihoactive, au obligația de a demara urgent anchete. Informațiile obținute de noi de la oamenii din Huedin sunt cunoscute de multe persoane, care de teama „relațiilor” pe care părinții tinerilor le au, aleg să tacă sau să-și păstreze anonimatul. Alte detalii din culisele acestei povești vor fi publicate într-un alt articol.  Imagini video, în partea de jos a acestui articol.

Imaginile despre care vorbim au fost filmate în urmă cu aproximativ o lună, în curtea unei familii de rromi din Huedin, iar de câteva zile sunt la noi. În descrierea clipului de pe rețeaua de socializare Facebook am găsit următorul mesaj: „No mai fumati otrava batava dumnezo”. Acest mesaj se vede în prima secundă a videoclipului, după care dispare în momentul în care clipul este dat pe full screen. Am blurat imaginile și asta pentru că în ele apar și minori.

Simion Moldovan este unul dintre tinerii filmați, în timp ce zace inconștient lângă un autoturism. Bărbatul a fost polițist în Huedin, dar a fost dat afară din sistem. Simi, așa cum îl știu prietenii, a fost prins băut la volan, dar motivul pentru care a fost exclus din poliție a fost acela că a spart becurile dintr-un parc. Simion Moldovan este fiul actualei secretare a Poliției Huedin, cea prin mâna căreia trece calendarul datelor acțiunilor și raziilor organizate de Poliția Huedin. De aici și acuzația că tânărul circulă băut prin Huedin fără nicio grijă. Tatăl lui Simi este Simion Moldovan, fostul șef de la Cercetări Penale Huedin, în prezent avocat în oraș.

Sursele noastre spun că Simi Moldovan a fost transportat la Spitalul Huedin în ziua în care a fost realizată filmarea.

Cel de-al doilea tânăr filmat, acesta stând cu greu în picioare lângă același autoturism, este Paul Brie. Paul este fiul Dorinei Brie, grefier la Judecătoria Huedin – Biroul Persoane Juridice. Într-o discuție cu Paul Brie, acesta s-a apărat și a spus că a fost beat, negând orice consum de substanțe interzise.

Al treilea tânăr din videoclip, și el agonizând la pământ, este de pe strada Fildului. Dat fiind faptul că acest tânăr nu are părinți care ocupă funcții publice, iar el nu are nicio calitate specială, nu-i vom divulga numele. În cazul în care autoritățile sunt interesate de informațiile obținute de noi pe surse, le stăm la dispoziție. Sperăm doar să nu facă și cu informațiile la fel cum au făcut cu ultima înregistrare primită de la noi.

Simi Moldovan și Paul Brie au primit din partea INFO Huedin invitația de a-și expune punctele lor de vedere, în scris, pe e-mail, până în data de 19.08.2018. Până la finalul zilei niciunul dintre cei doi nu a trimis comentarii la ipostazele în care au fost filmați, cunoscând faptul că urmează să publicăm un material despre ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.