Ultimate magazine theme for WordPress.

CLUJ: Târgul Locurilor de Muncă și Orientare în Carieră ediția 2024

0 160

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj, în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cu Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, susține orientarea tinerilor în carieră prin organizarea evenimentului ”Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră 2024”, care va avea loc în data de 17 Mai 2024, la Cluj Arena, între orele 09:00 – 14:00.

AVOCAT

Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru Universitățile clujene în vederea prezentării ofertelor de studii pentru anul școlar 2024-2025 pentru promovarea învățământului superior în rândul elevilor din mediul preuniversitar clujean.

Totodată, peste 25 de agenți economici vor fi prezenți cu standuri expoziționale personalizate, dinamice și aproximativ 800 de locuri de muncă vacante adresate tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolvenți, șomerilor, dar și celor care doresc să-și schimbe locul de muncă sau să își îmbunătățească poziția profesională.

Sunt așteptați peste 1000 de elevi din cadrul a 15 unități de învățământ preuniversitar din Cluj-Napoca, care vor beneficia de prezentarea ofertelor de școlarizare, de angajare, de consiliere și informare prin intermediul acestui eveniment.

Prin intermediul colaborărilor existente cu mediul economic, asigurăm facilitarea acordării unor premii pentru elevii din mediul preuniversitar care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activități curriculare si extracurriculare legate de piața muncii.  Premiile vor fi acordate elevilor de la Colegiul Economic „Iulian Pop” Cluj-Napoca, Liceul Teoretic “Petru Maior” Gherla și Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca. Acestea vor fi oferite de către societățile Energobit SA, De’ Longhi Group SRL și Eckerle Automotive SRL. Serviciul Public de Ocupare continuă să susțină performanța în educație, pentru a sprijini formarea viitorilor specialiști ca ȋntreprinzatori dinamici în vederea integrării pe piaţa muncii.

În cadrul acțiunilor de colaborare desfășurate în baza protocolului încheiat cu Penitenciarul Gherla, se va derula o activitate de mediere pentru persoanele care urmează a fi eliberate din cadrul secției externe femei a Penitenciarului.

În conformitate cu misiunea Serviciului Public de Ocupare, ne propunem să asigurăm organizarea de acțiuni dedicate pentru a crea oportunități de ocupare, dedicate corelării competențelor dobândite prin intermediul educației din mediul preuniversitar și universitar, în vederea creșterii ocupării tinerilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.