Ultimate magazine theme for WordPress.

Infirmiera „războinică” intervine în cazul țigării din baia Spitalului Huedin: „as devina cine ai internează și le dau voie sa fumeze”

0 1.727

Sancționată disciplinar, nu de mult, pentru derapajele din spațiul online, infirmiera Maria Breșan revine în forță. Ea acuză, în stilu-i caracteristic, că cineva, fără a preciza cine, le-ar permite pacienților să fumeze în Spitalul Huedin.

AVOCAT

Afirmațiile femeii vin pe Facebook, după ce sâmbătă o pacientă care a fumat în baia unui salon era să aprindă sistemul de ventilație a spitalului. Cea care a fumat și-a recunoscut fapta și a fost amendată cu 100 de lei, din care poate plăti 50 de lei în 15 zile. La fața locului au intervenit și pompierii din Huedin, cu două autospeciale.

ALESIA

Evenimentul de sâmbătă nu a trecut neobservat de infirmiera „războinică” din cadrul Spitalului Huedin. Maria Breșan a scris pe Facebook că cineva le permite pacienților să fumeze în interior. Mai mult, spune că în caz de probleme nu răspund cei care ar trebui, ci asistentele și infirmierele.

„Nu-și devina pacienți as devina cine ai internează și le dau voie sa fumeze bietele infirmiere degeaba le spun cai lasă cine trebuie noi suntem prea mici noi suntem bune numai sa fim trase la răspundere pentru faptele lor noi voie sa spui nimic ca ești obraznic dar când sunt probleme cinei vinovatul bietele asistente și infirmierele”, a scris pe Facebook infirmiera Maria Breșan.

Reamintim, sâmbătă, în jurul orei 12:30, sistemul de incendiu al Spitalului Huedin s-a declanșat. Era ora mesei și a administrării tratamentului. O pacientă de 57 de ani, internată la cardiologie, cu hipertensiune și pneumonie, de lene, a mers în baia salonului să fumeze. În loc să coboare de la etajul 1 în curtea unității medicale, aceasta și-a aprins țigara în baie. Chiștocul aprins l-a aruncat în sistemul de canalizare, care ar comunica cu tubulatura de aerisire. Plasticul din tubulatura de aerisire s-a încins și astfel au apărut degajări de fum. Ce măsuri dispune conducerea spitalului, citiți AICI.

Infirmiera „războinică” implicată și în alte situații

În ianuarie 2023, fără pic de respect față de pacienții Spitalului Huedin și în mod total neprofesionist, mai multe angajate s-au certat ca la ușa cortului. S-a întâmplat într-un birou situat la parterul clădirii. Pacienții au auzit hărmălaia și au dezaprobat astfel de comportamente.

Totul a culminat cu o femeie dată afară dintr-un birou, fiind vorba despre Maria Breșan – infirmiera „războinică”. Ulterior, ea a încercat să explice pe Facebook ce s-a întâmplat. S-a afundat și mai tare, apoi a fost băgată în comisia de disciplină și sancționată pentru derapajele din online.

Materialul complet poate fi citit dacă dați click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.