Ultimate magazine theme for WordPress.

Unul dintre șefii Poliției Cluj a rămas fără permis de conducere. Amendă nu va plăti… că nu e muritor de rând. Fapta comisarului șef, ținută la SECRET!

0 1.344

Comisarul șef Constantin Ilea, unul dintre adjuncții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Polițistul a călcat accelerația prea tare în localitate, depășind limita legală de viteză cu 50 de kilometri/h. Un radar aflat în localitatea clujeană Livada, pe DN1 C, a surprins mașina ofițerului rulând cu 103 kilometri/h. Ilea nu are de plătit nicio amendă, el a primit un simplu avertisment pe lângă suspendarea dreptului de a conduce.

PSD NEGRENI

Informația privind suspendarea dreptului de a conduce a comisarului șef Ilea a fost publicată prima dată de ZiardeCluj.ro. Cu toate că Ilea este pieton din 30 iulie, subalternii săi de la comunicare nu l-au oferit drept exemplu de „așa nu”, cum de regulă fac cu alți șoferi care depășesc atât de mult limita legală de viteză în localitate.

PSD POIENI

Abia după ce s-a aflat de contravenția comisă de Constantin Ilea, Biroul de presă a IPJ Cluj a revenit, mai repede ca niciodată, cu o reacție. Cel mai probabil „poezia” era pregătită, conștienți fiind reprezentanții instituției că o astfel de informație nu poate fi ascunsă pentru mult timp.

PSD MĂRGĂU

„La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit în trafic, în localitatea Livada, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, surprins cu aparatul radar în timp ce rula cu 103 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, se arată în informarea IPJ Cluj, potrivit sursei citate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.