Ultimate magazine theme for WordPress.

Dragoș DEMEA, fiul fostului candidat PSD la Primăria Huedin, ÎNCARCERAT în PUȘCĂRIE. Săltat în jumătate de oră de la emiterea mandatului

1 3.385

Dragoș Demea, fiul fostului candidat PSD la Primăria Huedin, a fost încarcerat în Penitenciarul Gherla la începutul lunii noiembrie 2023. El a fost săltat din Huedin, la o jumătate de oră de la emiterea mandatului de executare. În primă fază, judecătorii de la Huedin au considerat că Demea junior nu trebuie să meargă după gratii. Totuși, cei de la Tribunalul Cluj au desființat hotărârea de la Huedin și au dispus încarcerarea tânărului. Polițiștii de la Investigații Criminale Huedin sunt cei care au pus în aplicare mandatul de executare și l-au dus pe tânăr în pușcărie.

Problemele lui Dragoș Demea se trag din 2017, când beat fiind a provocat un accident rutier în Izvoru Crișului. În 2019 a fost condamnat de Judecătoria Huedin la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare și 3 ani și 6 luni de încercare, iar instanța l-a obligat să urmeze unele programe de reintegrare socială.

Citește și … FOTO – Beizadea de Huedin! Dragoș Demea, BEAT la volan, implicat într-un accident grav

A SFIDAT SERVICIUL DE PROBAȚIUNE

Dragoș Demea, acum în vârstă de 30 de ani, era obligat să urmeze unele programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de Probațiune Cluj, dar a ales să-i sfideze până și pe consilierii însărcinați cu supravegherea sa. El a refuzat să răspundă la telefon, deși avea această obligație, și a participat doar parțial la acele programe. În raportul Serviciului de Probațiune Cluj se arată că Dragoș Demea s-a drogat, are probleme cu alcoolul și cu excesul de medicamente.

În plus, în această perioadă de încercare, în 2020, Dragoș Demea a fost obligat de instanță să stea departe de soție, pe care a bătut-o. Iar în 2022, Dragoș Demea a fost iar obligat de judecători să stea departe de iubita de la acea vreme. Și pe aceasta a agresat-o, iar judecătorii au emis un alt ordin de protecție.

Citește și … Dragoș Demea, OBLIGAT de instanță să stea departe de soție. O bătea și teroriza, iar femeia nu a mai rezistat

Consilierul de probațiune a arătat că Dragoș Demea are un comportament violent.

„Consilierul de probaţiune a relevat că urmare a acestei comunicări, cât și a informațiilor recepţionate din sursele contactate, s-a confirmat comportamentul abuziv al tânărului (…)

În plus, cu toate că intimatul nu a ajuns să fie judecat pentru infracţiunile de ameninţare şi violenţă în familie (din motivul lipsei/retragerii plângerii prealabile a victimelor) în dosarele în care s-au emis ordinele de protecţie în raport de cele două partenere, s-a învederat că aceste fapte de o gravitate sporită au fost comise până la împlinirea termenului de supraveghere, apreciindu-se că riscul ca intimatul să comită noi infracţiuni se menţine la un nivel ridicat”, se arată în încheierea instanței.

DRAGOȘ DEMEA, TRIMIS DUPĂ GRATII

Consilierul de probațiune însărcinat cu supravegherea lui Demea a ajuns la concluzia că locul acestuia este după gratii. Nu s-a prezentat la programele la care era obligat și în această perioadă de încercare a bătut-o pe soție și mai apoi, în 2022, pe iubită. Prin două ordine de protecție, Dragoș Demea a fost obligat să stea departe de cele două femei. Deci nu a dat dovadă de îndreptare și a comis alte fapte.

Judecătorii de la Huedin au considerat că locul lui Demea este în societate, motiv pentru care au respins cererea Serviciului de Probațiune Cluj de revocare a pedepsei cu suspendare și înlocuirea ei cu executare. Numai că în apel, judecătorii de la Tribunalul Cluj au văzut situația cu alți ochi și l-au trimis pe tânăr după gratii pentru 1 an și 6 luni.

„În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. (2) lit. a) C.proc.pen admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, desființează în întregime sentința penală nr. 54/13.02.2023 a Judecătoriei Huedin și, rejudecând: În baza art. 583 C.proc.pen raportat la art. 96 alin. (1) C.pen admite sesizarea consilierului de la Serviciului de Probaţiune Cluj şi, în consecinţă, revocă suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 128/24.04.2019 a Judecătoriei Huedin, definitivă prin neapelare la data de 07.05.2019 (Dosar nr. 395/242/2019), condamnatului D.S.D.,

Dispune executarea în regim de penitenciar a pedepsei principale menţionate. În baza art. 65 alin (1) şi (3) C.pen interzice condamnatului, de la data de 1 nov. 2023 a prezentei hotărâri şi până la terminarea executării pedepsei închisorii, exercitarea drepturilor de a conduce autovehicule prev. de art. 66 alin. (1) lit. i) C.pen. Se va emite mandatul de executare în temeiul art. 555 alin. (1) C.proc.pen. de către Judecătoria Huedin. Obligă condamnatul intimat la plata către stat a cheltuielilor judiciare avansate de stat în primă instanţă, în cuantum de 400 lei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 01.11.2023. Document: Hotarâre  467/2023  01.11.2023″, se arată în minuta Tribunalului Cluj.

Citește și … FOTO – Dragoș Demea, ACUZAT că a dat țepe unor firme de rent a car. Sumele au fost uriașe. După ce INFO Huedin s-a interesat de subiect, tânărul și-a achitat o parte din datorii chiar înaintea apariției articolului incriminator

Citește și … Adina Demea a cerut DIVORȚUL de Dragoș Demea, fiul candidatului PSD la Primăria Huedin. Tânăra a îndurat multe

1 Comentariu
  1. Sandu spune

    Ce face omule cu mâna Lui se numeste lucru manual !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.