Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Dragoș Demea, ACUZAT că a dat țepe unor firme de rent a car. Sumele au fost uriașe. După ce INFO Huedin s-a interesat de subiect, tânărul și-a achitat o parte din datorii chiar înaintea apariției articolului incriminator

0 2.689

Dragoș Demea, tânărul din Huedin, apare din nou în peisaj. Condamnat cu suspendare pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și în prezent fără permis de conducere, Demea a vrut să țepuiască două firme de închirieri auto. De atât am aflat noi. Tânărul a închiriat mai multe mașini, pe durate relativ lungi de timp, și mai apoi nu a vrut să plătească. Ba mai mult, proprietarul unei firme de închirieri auto era să rămână fără autovehicul și asta pentru că Demea a refuzat să îl returneze.

După ce INFO Huedin s-a interesat de subiect și i-a cerut lui Dragoș Demea un punct de vedere, ca prin minune toate minciunile spuse de el, către unul dintre proprietarii de firmă de rent a car, în câteva luni, s-au șters, iar o parte din datorii au fost plătite. Dragoș Demea este fiul celui care este în cărți pentru a candida la funcția de primar a orașului Huedin, din partea PSD, adică Mugurel Sabin Demea. La începutul lunii iunie 2020, Judecătoria Huedin i-a interzis lui Dragoș Demea, timp de 6 luni, să se apropie de Adina, soția sa, fiica pastorului din Huedin. Tânărul de 28 de ani a fost acuzat de violență în familie.

morosan-300×250

Acest articol este adresat în principal patronilor firmelor de rent a car.

PE BAROSĂNEALĂ CU MAȘINI ÎNCHIRIATE

În ultimii 3 ani, Dragoș Demea a condus mai multe mașini închiriate, de la două firme. Autovehiculul unei firme a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Cu acel autoturism, spune patronul firmei de rent a car, circula amanta lui Dragoș Demea care ar face videochat.

„Am tras de Dragoș câteva luni să-mi dea banii. Din minciună în minciună a ținut-o câteva luni. M-a purtat pe la Huedin, iar când ajungeam acolo nu mai răspundea la telefon. Pe urmă mă chema pe la Iulius Mall și îl așteptam câte o oră, două, dar își închidea telefonul și nu mai răspundea. Am avut probleme cu recuperarea unei mașini. Nu a vrut să o mai aducă înapoi. Am luat cheia de rezervă, am mers la Huedin și am luat-o din fața porții lui, că știam de pe GPS unde este mașina. Datoriile au fost mari, dar suma s-a blocat la 18.000 de lei, adică 180 de milioane vechi. În datorii au intrat reparația mașinii, lovită de amanta lui, și o parte din chirie. După ce v-ați interesat dumneavoastră de subiect, la câteva ore mi-a scris mama lui Dragoș, m-a sunat tatăl lui și m-a chemat la Huedin. I-am scris mamei lui Dragoș e-mail în 25 aprilie, apoi în 28 aprilie i-am scris mesaj pe telefon. De atunci nimic. A răspuns exact în ziua de 29 iunie, după ce v-ați interesat de subiect. Numai după intervenția INFO Huedin am reușit să-mi recuperez banii”, spune proprietarul firmei de rent a car.

Monica Demea răspunde la SMS după ce INFO HUEDIN se interesează de caz

PLATA DATORIEI A DOUA ZI DUPĂ CE INFO HUEDIN SE INTERESEAZĂ DE SPEȚĂ

Bărbatul ne-a atașat și un proces verbal din care rezultă că în data de 30 iunie 2020 Dragoș Demea și-a achitat datoria către firma de închirieri auto. Tranzacția s-a efectuat în 30 iunie, în condițiile în care INFO Huedin s-a interesat de subiect începând cu 29 iunie.

Potrivit tânărului care îi închiria mașini lui Dragoș Demea, mama acestuia știa de datorie, dar cu toate acestea nu a făcut nimic până în momentul în care și-a dat seama că subiectul va apărea în presă.

„Nu știu cât știa domnul Mugurel Demea despre datorie, dar doamna Monica știa. Am fost la ei acasă și a promis doamna că va achita datoria, dar evident că și ea, la fel ca Dragoș, a rămas în tăcere. Și ca să înțelegeți mai bine, eu i-am scris un e-mail și un mesaj la finalul lunii aprilie, în care îi aduceam la cunoștință anumite aspecte. Mama lui Dragoș se vede că a citit mesajul, dar l-a ignorat. A răspuns la mesaj în ziua în care v-ați interesat voi de subiect”, mai spune tânărul care atașează capturi de ecran după e-mail.

E-mailul trimis de către firma de rent a car către Monica Demea în 25 aprilie 2020

PATRONUL FIRMEI A RENUNȚAT LA GÂNDUL CĂ ÎȘI VA RECUPERA BANII

Purtat pe drumuri de către Dragoș Demea, administratorul firmei de rent a car a cedat. În mai multe mesaje patronul de la închirieri auto îl face mincinos. Bărbatul susține că nu spera să-și mai recupereze banii.

Potrivit administratorului firmei de rent a car, unul dinte autoturismele închiriate de către Dragoș Demea a fost lovit de o tânără, care ar fi amanta lui. Femeia ar face videochat într-un apartament din Cluj-Napoca.

Mașina a suferit avarii serioase, iar costurile au fost suportate de către patronul firmei de închirieri auto, în speranța că Dragoș Demea va plăti pagubele. Însă timpul a trecut și datoriile s-au acumulat. Debitul a fost stins la 30 iunie.

ALTĂ FIRMĂ, ACEEAȘI ȘMECHERIE

INFO Huedin a avut o discuție și cu administratorul altei firme de închirieri auto. Numele de Dragoș Demea îi era cunoscut administratorului.

„Eu l-am dat în judecată din câte știu. Mâine verific și vă spun. Cred că era contractul pe firmă și nu știu dacă era pe rent a car sau alta. Deci, 100% am un proces cu el dar nu știu dacă e pe închiriere auto sau … Nu știu suma, numai dacă mă sunați mâine. Dacă mă sunați mâine vă pot da detalii, azi nu mai sunt în firmă”, ne spune celălalt reprezentant al societății de închirieri auto, care contactat pentru detalii în cursul zilei de miercuri nu a mai răspuns la telefon.

Dragoș Demea a stat de vorbă cu reporterul INFO Huedin în seara zilei de 29 iunie. Întrebat în 30 iunie dacă acea discuție a făcut parte din apărarea sa ori dacă dorește un set de întrebări pentru a-și expune punctul de vedere, Demea a ales setul de întrebări. Tânărul nu a mai răspuns în termenul stabilit.

Judecătoria Huedin, îl obligă pe Demea să stea departe de soția lui. Adina Demea, fiica pastorului din Huedin, l-a reclamat pe soț pentru violență în familie, amenințări și altele. În primă fază, pentru a înlătura pericolul imediat, polițiștii Poliției Orașului Huedin au emis un ordin de protecție provizoriu (OPP) pentru violență domestică. Ulterior, la începutul lunii iunie 2020, un judecător de la Judecătoria Huedin a confirmat ordinul și l-a extins pe 6 luni de zile.

Redăm, mai jos, o parte din mesajele purtate de Dragoș Demea cu administratorul firmei de rent a car, discuții legate de recuperarea debitului.

Citește și … Dragoș Demea, OBLIGAT de instanță să stea departe de soție. O bătea și teroriza, iar femeia nu a mai rezistat

Citește și … FOTO – Beizadea de Huedin! Dragoș Demea, BEAT la volan, implicat într-un accident grav

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.