Ultimate magazine theme for WordPress.

Adina Demea a cerut DIVORȚUL de Dragoș Demea, fiul candidatului PSD la Primăria Huedin. Tânăra a îndurat multe

0 2.408

Rudele apropiate ale candidaților sunt persoane publice. Vorbim de oameni majori, nu de copii sau adolescenți. Azi ne aruncăm atenția asupra educației primită de Dragoș Demea de la părinți: DOUĂ CONDAMNĂRI PENALE, ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA SA pentru ca și-a agresat, chiar și verbal, soția. Mai apoi a amenințat-o. Acum, femeia cere DIVORȚUL!

Adina Demea a cerut la Judecătoria Huedin divorțul de Dragoș Demea, fiul candidatului PSD la Primăria Huedin. Această cerere vine după ce în luna iunie a acestui an tânăra a obținut un ordin de protecție împotriva lui Dragoș Demea. Până în luna noiembrie, cel puțin, potrivit ordinului de protecție, Dragoș Demea nu are voie să se apropie de soție.

Cererea de chemare în judecată pentru divorț a fost înregistrată la Judecătoria Huedin în 17 iulie 2020, iar ultimele documente în dosar s-au depus în 15 septembrie 2020.

Adina Demea nu a dus o viață ușoară alături de Dragoș, dacă e să ne uităm la multiplele incidente în care tânărul a fost implicat. Se pare că Adina Demea a ajuns la capătul răbdărilor în momentul în care s-a decis să solicite ordinul de protecție. Dragoș Demea ar fi amenințat-o pe soție și ar fi agresat-o.

Judecătoria Huedin îl obligă pe Demea să stea departe de soția lui. Adina Demea l-a reclamat pe soț pentru violență în familie, amenințări și altele. În primă fază, pentru a înlătura pericolul imediat, polițiștii Poliției Orașului Huedin au emis un ordin de protecție provizoriu (OPP) pentru violență domestică. Ulterior, la începutul lunii iunie 2020, un judecător de la Judecătoria Huedin a confirmat ordinul și l-a extins pe 6 luni de zile. Detalii despre OPP puteți citi dând click AICI.

Dragoș Demea are și două condamnări penale la activ, după ce a urcat băut la volan și a provocat accidente rutiere. Imagini de la ultimul accident și detalii AICI.

În cel mai recent scandal, din iulie 2020, Dragoș Demea a fost acuzat că a dat țepe unor firme de rent a car. Patronul unei firme de închirieri auto a demonstrat cu documente și mesaje că Dragoș Demea refuză să îi plătească 18.000 de lei. După ce INFO Huedin s-a interesat de subiect, familia Demea a acceptat să plătească suma datorată firmei de rent a car. Materialul poate fi citit dând click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.