Ultimate magazine theme for WordPress.

Dragoș Demea, OBLIGAT de instanță să stea departe de soție. O bătea și teroriza, iar femeia nu a mai rezistat

1 4.836

Tânărul Dragoș Demea, din Huedin, care în trecut a fost implicat în multiple scandaluri, a comis-o din nou. Ultima lovitură primită vine din partea Judecătoriei Huedin, care îl obligă pe Demea să stea departe de soția lui. Adina Demea l-a reclamat pe soț pentru violență în familie, amenințări și altele. În primă fază, pentru a înlătura pericolul imediat, polițiștii Poliției Orașului Huedin au emis un ordin de protecție provizoriu pentru violență domestică. Ulterior un judecător de la Judecătoria Huedin a confirmat ordinul și l-a extins pe 6 luni de zile.

Surse din anchetă spun pentru INFO Huedin că Dragoș Demea și-a agresat soția în repetate rânduri și a terorizat-o cu amenințări. Mare parte din episoade s-ar fi petrecut când Dragoș Demea s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

morosan-300×250

„Femeia a ajuns la capătul puterilor. Când a povestit câte a suportat și prin ce a trecut ne-a apucat groaza. Indiferent dacă ești beat sau cum ești, nu poți face așa ceva. Întrece orice limită. Ea a plecat din domiciliul conjugal, împreună cu fetița, din cauza agresiunilor. Pe urmă au început amenințările de genul <<lasă că vezi tu ce se întâmplă>>, <<ai să vezi că nu va fi bine>>, o teroare psihică pentru femeie”, ne spune unul dintre anchetatori.

După sesizare, polițiștii din Huedin au emis imediat un ordin de protecție temporar.

Joi, un magistrat al Judecătoriei Huedin a extins ordinul de protecție pe o durată de 6 luni. Printre altele, Adina Demea a cerut ca soțul să nu se apropie de fetița lor, dar acest petit a fost respins.

Iată, mai jos, ce nu are voie Dragoș Demea să facă în această perioadă de 6 luni:

„Admite în parte cererea de emitere a ordinului de protecţie înaintată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA HUEDIN, privind pe agresorul Demea Sabin Dragoș … şi victima Demea Adina, ….. şi în consecinţă: Dispune emiterea unui ordin de protecţie împotriva agresorului Demea Sabin Dragoș, pe durata unui termen de 6 luni de la data pronunţării prezentei hotărâri, prin care se adoptă următoarele măsuri: 1. Obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime de 200 m faţă de victima DEMEA ADINA. 2. Obligarea agresorul la păstrarea unei distanţe minime de 200 m faţă de reşedinţa victimei DEMEA ADINA situată în ….. Atrage atenţia pârâtului că încălcarea oricăreia dintre măsurile prevăzute în prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune de nerespectare a hotărârii judecătoreşti. Respinge cererea de obligarea a pârâtului DEMEA SABIN DRAGOȘ să păstreze distanţa de 200 m faţă de fiica sa, D. M.. Dispune avansarea onorariului apărătorului din oficiu, avocat Feier Monica, în sumă de 500 lei din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Ia act că victima nu a solicitat cheltuieli de judecată. Executorie fără somaţie sau fără trecerea vreunui termen. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare. Dată în şedinţa Camerei de Consiliu şi pronunţată în şedinţă publică azi, 04.06.2020”, se arată în decizia Judecătoriei Huedin.

Dragoș Demea nu a putut fi contactat până la ora publicării articolului pentru un punct de vedere.

La finele anului 2017, Demea a provocat un accident rutier în Izvorul Crișului. Polițiștii au constatat că tânărul era băut. Judecătoria Huedin l-a condamnat pe acesta la închisoare cu suspendare în dosarul 395/242/2019.

În 2013, Dragoș Demea a fost condamnat de către Judecătoria Huedin, în dosarul numărul 7/242/2013, la 1 an de închisoare cu suspendarea condiționată a pedepsei, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul cu o îmbibație alcoolică peste limita legală și conducere fără permis.

În anul 2010, numele lui Dragoș Demea apare într-un dosar de trafic de droguri, dosarul 5307/117/2010. Demea la acea vreme avea calitatea de martor.

În continuare, în România, violența domestică este acceptată de societate și, de multe ori, ignorată de autoritățile care blamează victima. În țara noastră, 30% dintre femei spun că au fost la un moment dat victimele violenței fizice sau sexuale.

Citește și … FOTO – Beizadea de Huedin! Dragoș Demea, BEAT la volan, implicat într-un accident grav

Articol de: N.A.
1 Comentariu
  1. Mircea spune

    Superbe legi avem: condus sub influenta bauturilor alcoolice si sa fara permis in 2013 iar dupa 4 ani accident cu raniti grav, din nou cu alcool si are inca permis in continuare.Asteptam sa omoare pe cineva si, ulterior, daca nu cade vina pe victima, o sa-i luam permisul sa-i obligam taticul sa-il recupereze.Bravo noua!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.