Ultimate magazine theme for WordPress.

Cine conduce Primăria Huedin?

0 236

De mult timp, la urechile noastre au ajuns informații referitoare la atmosfera din Primăria Huedin. Aceste informații nu au venit dintr-o singură sursă. Informațiile spuneau că primarul Mircea Moroșan este dominat, condus chiar, de unii subalterni ai săi, drept urmare este vulnerabil precum o salcie în fața vântului. În traducere, edilul nu are autoritate în instituția pe care o conduce. Nu am dat crezare până astăzi, când am avut șansa să vedem că ceea ce spuneau informațiile era cât se poate de real.

Potrivit informațiilor obținute din interior, primarul Mircea Moroșan tace mâc în fața unor subalterni ai săi. Nici măcar nu-și permite, el, primar ales de populație, să-i contrazică cu argumente pe angajații primăriei. Dar nici nu îi confruntă! Motivul? Nu e clar, însă slăbiciunea primarului în fața subalternilor este legitim interpretabilă.

Să-l aibă la mână cu ceva, să fie șantajat primarul sau pur și simplu să aibă încredere orbească în subalternii săi? Nu știm, dar poate vom afla motivul slăbiciunii sale în viitor.

Din moment ce primarul este doar o formalitate în instituție, punctul lui de vedere nu contează, întrebăm: Cine conduce Primăria Huedin?

Or fi acele persoane care și-au angajat rudele în primărie să taie frunze la câini? E cunoscut faptul că Primăria Huedin este o mare familie, cu fini, nași, gineri sau fii și fiice. Aproximativ 100 de angajați, după cum spunea cineva și arată organigrama.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.