Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Accident mortal în apropiere de Călata. Călărețul a murit pe loc, efort major pentru salvarea calului

0 14.358

Un accident rutier mortal a avut loc, joi seara, în apropierea localității clujene Călata. Bărbatul decedat ar fi din comuna Călățele.

PSD NEGRENI

Un cal care își purta stăpânul călare a fost lovit de un autoturism, condus de un bătrân în vârstă de 80 de ani. În urma impactului, călărețul a căzut de pe cabalină și a fost lovit de un alt autoturism.

PSD POIENI

Potrivit medicilor, decesul bărbatului a fost rapid. Echipajul medical a aplicat manevre de resuscitare, dar în zadar.

PSD MĂRGĂU

În evenimentul rutier a fost rănit grav și calul. Cabalina a sângerat minute în șir. Polițiștii din Huedin au depus eforturi mari pentru a găsi un veterinar care să-i acorde acesteia îngrijiri.

Într-un final, calul a fost preluat de familia bărbatului decedat în accident. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

CLICK PE IMAGINE PENTRU A VEDEA VIDEO

„Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului s-a stabilit că un bărbat, de 36 de ani, care se deplasa călare pe un cal, pe direcția Huedin înspre Călata, ar fi fost acroșat de un autoturism condus în aceeași direcție, de un bărbat, de 80 de ani. Ulterior, bărbatul ar fi fost lovit de un alt autoturism, condus din sensul opus. Din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 36 de ani”, spune Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.