Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV – Interviu cu primarul Moroșan, bilanț pentru 2022. Ce urmează în 2023. Huedin ar putea avea transport în comun cu autobuze electrice

0 2.213

Mircea Moroșan, primarul din Huedin, a acordat un interviu exclusiv pentru INFO Huedin. În cadrul interviului, edilul a trecut în revistă realizările din 2022, dar a făcut precizări și despre proiectele ce ar urma să fie implementate în 2023 și în viitor.

PSD NEGRENI

Mircea Moroșan a explicat că, în mare parte, ce și-a propus pentru 2022 s-a și realizat. Aici a făcut referire, printre altele, la infrastructura orașului, chiar și cea din Cetatea Veche, investiții în sănătate și la baza sportivă, lucrări de reparații la instituțiile de învățământ din oraș și la achiziția tabletelor pentru elevi.

PSD POIENI

În schimb, pentru 2023, edilul Moroșan are alte proiecte. Datorită PNRR, au fost finanțate mai multe proiecte menite să contribuie la dezvoltarea orașului. Alte proiecte sunt în curs de obținere a finanțării.

PSD MĂRGĂU

Și în timp ce Knauf începe lucrările la fabrică în acest an, Huedin ar putea avea mijloace de transport în comun în anii următori. Un proiect măreț, aproape finanțat, va aduce autobuze electrice în Huedin. Vor fi două linii de transport care vor deservi mare parte a locuitorilor orașului.

Urmăriți interviul cu primarul Moroșan, în imaginile de mai jos.

CLICK PE IMAGINE PENTRU A URMĂRI INTERVIUL
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.