Ultimate magazine theme for WordPress.

Primarul Moroșan a trimis echipă de control în Cetatea Veche, după reclamația unei femei. Ce s-a constatat și ce măsuri se pot lua

0 424

Primarul Mircea Moroșan s-a sesizat din oficiu în urma articolului din INFO HUEDIN, în care o femeie reclama că apa pluvială de pe noul drum din Cetatea Veche ajunge în gospodăria sa. Aceeași femeie arăta că tot din cauza rigolelor de la noul drum, apa ajunge pe drumul de acces a 8 familii și acesta este aproape impracticabil.

Edilul a constituit o echipă care a verificat în primă fază presupusa problemă a scurgerii apelor pluviale în grădina femeii.

morosan-300×250

„Referitor la faptul că apele pluviale de pe noul drum s-ar scurge în grădina doamnei Răcășan, ținem să precizăm că, în urma controlului efectuat în teren la data de 16.02.2021, acest aspect este infirmat de specialiști. Proiectul de scurgere a fost reverificat și s-a constatat că a fost respectat. Apa din gospodăria doamnei Răcășan ar putea proveni de pe dealurile aflate în vecinătate și nu din rigolele noului drum”, se arată într-o informare a Primăriei Huedin.

Ulterior, specialiștii trimiși în Cetatea Veche au verificat și al doilea capăt de reclamație, respectiv a drumului de acces către cele 8 familii.

„Drumul respectiv, cel indicat de doamna Răcășan, aparține de UAT Huedin, conform ultimelor măsurători efectuate în toamna anului 2020. Adică acum câteva luni. Până la acel moment era incert dacă drumul e proprietate privată sau este domeniu public și nu puteam interveni pe el. Pe cale de consecință, imediat după ce apare fenomenul de dezgheț, Primăria Huedin va interveni acolo, în primă fază cu pietriș, pentru ca accesul să fie mai ușor. Toate drumurile aflate în aceeași situație sunt în atenția conducerii Primăriei Huedin”, notează reprezentanții Primăriei Huedin.

Reclamația femeii poate fi citită dând click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.