Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Spectacole ale Teatrului „Puck”, prezentate la Sângeorz-Băi și la Huedin

0 208

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca prezintă în această perioadă spectacole în fața micilor spectatori din Sângeorz-Băi (județul Bistrița Năsăud) și din orașul Huedin.

Peste 180 de copilași s-au bucurat astăzi de două reprezentații ale spectacolului „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, în regia Monei Marian. Ambele au fost prezentate astăzi, la orele prânzului, la Centrul Cultural „Iustin Sohorca” din Sîngeorz-Băi, cu respectarea distanțării, a trierii epidemiologice și a tuturor normelor sanitare în vigoare. Peste aproximativ două săptămâni, spectacolul va fi prezentat din nou în aceeași sală.

morosan-300×250

Totodată, miercuri, 24 februarie, de ora 11, este programat același spectacol la Casa de Cultură din Huedin. În Sala Mică a instituției va avea loc de la ora 10.30 o reprezentație a spectacolului  „Turnuleţul”/„A tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó.

Despre Teatrul de Păpuşi „Puck”Teatrul de Păpuşi „Puck” a fost înfiinţat în 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj. Palmaresul instituției cuprinde peste 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiat Festivalul Stradal „WonderPuck”, un eveniment dedicat întregii familii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.