Ultimate magazine theme for WordPress.

Interlopul lăsat liber de procurorii din Huedin, după incidentul cu sabia, a comis-o din nou. Surse: mergea în zig zag

0 2.261

Interlopul din județul Ialomița, care la începutul lunii octombrie a făcut scandal într-o benzinărie din Huedin, a scos sabia să-l taie pe un șofer de TIR și mai apoi i-a crestat cauciucurile, a comis-o din nou. Procurorii de la Huedin l-au lăsat liber pe individ, cu măsura controlului judiciar, dar la nici o săptămână acesta a comis o altă ilegalitate în zona orașului natal. Magistrații din Fetești nu au fost la fel de blânzi ca și cei de la Huedin.

În data de 2 octombrie a fost incidentul la Huedin. În 3 octombrie procurorii de la Huedin l-au lăsat în libertate, după ce polițiștii îl reținuseră inițial pentru 24 de ore. În data de 6 octombrie, bărbatul de 31 de ani a urcat din nou la volan, fără a deține permis de conducere. El a fost reclamat la 112 pentru că ar conduce în zig zag pe autostradă. Polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A2 București – Constanța au reușit și l-au oprit, mai apoi l-au reținut pentru 24 de ore.

„Mergea în zig zag pe autostradă și nu lăsa alți participanți la trafic să-l depășească. Inițial am crezut că este băut sau drogat, dar testele au ieșit negativ. În timpul audierilor el și-a schimbat declarația de mai multe ori, a spus printre altele că mergea în zig zag pentru că ar fi existat doi bărbați în urma lui care voiau să-l ajungă și să îl omoare. În timpul audierilor era atipic de vesel”, precizează surse din rândul anchetatorilor pentru INFO Huedin.

ARESTAT LA DOMICILIU

Sâmbătă seara, la 21:15, Mihai David a fost dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Fetești. Procurorii din Fetești au solicitat ca Mihai David să fie arestat la domiciliu pentru a-l împiedica să mai urce din nou la volanul mașinii. În situația în care individul nu va respecta obligațiile impuse, el are toate șansele să ajungă într-un centru de reținere și arestare preventivă.

În vara acestui an, bărbatul a urcat drogat la volan și a rămas fără permis de conducere. În 2 octombrie a condus la Huedin fără a avea acest drept, iar în 6 octombrie a fost prins iarăși, în zona Fetești, fără permis de conducere.

Reținerea de la HUEDIN, din 2 octombrie

Pe același subiect:

Citește și … Șmecher de Ialomița ”aranjat” la Huedin. A scos sabia să-l taie pe un bărbat în benzinărie! S-a terminat cu urmărire în trafic și reținere

Citește și … UPDATE – LIVE TEXT: Interlopul reținut la Huedin ajunge în fața magistraților. Ce măsuri se dispun

Citește și …VIDEO – Decizie de ultimă oră a magistraților de la Huedin în cazul agresorului de la Petrom

LA HUEDIN A FUGIT DE POLIȚIȘTI ȘI A IEȘIT ÎN DECOR CU MAȘINA, APOI A VRUT SĂ FUGĂ PE CÂMP

DECIZIA INSTANȚEI DE LA FETEȘTI

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti de luare a măsurii arestului la domiciliu. În temeiul art. 219 C.proc.pen. rap. la art. 218 c.proc.pen., dispune măsura arestării la domiciliu a inculpatului MIHAI DAVID, , pentru o durată de 30 de zile începând cu data de 07.10.2023, ora 22.00 până la data de 05.11.2023 inclusiv.

În temeiul art. 221 alin. (1) c.proc.pen. impune inculpatului MIHAI DAVID obligaţia de a nu părăsi imobilul în care domiciliază situat în mun. Feteşti, fără permisiunea Judecătoriei Feteşti. În temeiul art. 221 alin. (2) c.proc.pen., inculpatului MIHAI DAVID să respecte următoarele obligaţii pe durata arestului la domiciliu, după cum urmează:

– să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată ori de câte ori este chemată;

– să nu comunice pe nicio cale, direct sau indirect, cu martorul Naum Daniel.

În temeiul art. 221 alin. (4) c.proc.pen. atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii arestului la domiciliu sau a obligaţiilor care îi revin potrivit prezentei încheieri, arestul la domiciliu poate fi înlocuit cu arestarea preventivă.

În temeiul art. 221 alin. (5) c.proc.pen. pe durata arestului la domiciliu inculpatul MIHAI DAVID poate părăsi imobilul în care domiciliază pentru a se prezenta în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora. În temeiul art. 221 alin. (8) c.proc.pen. desemnează POLIŢIA Feteşti cu supravegherea respectării de către inculpat a măsurii preventive şi a obligaţiilor care îi revin pe timpul cât se află în arest la domiciliu.

În temeiul art. 227 alin 1 c.proc.pen, dispune punerea în libertate de îndată a inculpatului şi plasarea acesteia în măsura arestului la domiciliu, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. În baza art. 221 alin. 8 c.proc.pen, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispune, de îndată, comunicarea copiei prezentei încheieri inculpatului, organelor desemnate cu supravegherea acesteia, organelor de poliţie în a căror circumscripţie locuieşte aceasta, serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor, Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Direcţiei Generale de Paşapoarte şi Inspectoratului General al Poliţiei Române”, se arată în Încheierea Judecătoriei Fetești, județul Ialomița.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.