Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Decizie de ultimă oră a magistraților de la Huedin în cazul agresorului de la Petrom

0 6.546

După o noapte petrecută în arest, Mihai David a fost lăsat în libertate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin. Magistrații au considerat că nu îl pot prezenta pe individ la instanță, cu propunere de arestare preventivă, asta pentru că nu ar fi îndeplinite condițiile legale.

Bărbatul de 30 de ani, din Fetești, județul Ialomița, a provocat, luni, un scandal în incinta benzinăriei Petrom de pe strada Protopop Aurel Munteanu din Huedin. Acolo l-a amenințat pe un șofer de TIR cu sabia și a tăiat roțile autocamionului. După acest moment, a fost urmărit de polițiști în trafic până la ieșire din Huedin. În apropiere de Șaula, mașina condusă de acesta a ieșit în decor.

Individul a abandonat autoturismul și a luat-o la fugă pe câmp. Polițiștii l-au ajuns din urmă și l-au dus la Poliția Huedin, unde au aflat că are dreptul de a conduce suspendat. În această vară, în alt județ, același bărbat a comis altă infracțiune la regimul rutier, respectiv a consumat droguri înainte de a urca la volan, precizează surse pentru INFO Huedin.

Citește și … Interlopul lăsat liber de procurorii din Huedin, după incidentul cu sabia, a comis-o din nou. Surse: mergea în zig zag

În cursul zilei de marți, după ce a dobândit calitatea de inculpat, Mihai David a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin. Aici, procurorul de caz a decis să-l lase pe interlop în control judiciar. Adică să fie în libertate, dar să respecte unele obligații.

Bărbatul a plecat pe jos de la Huedin, asta pentru că mașina în valoare de aproximativ 30.000 de euro, utilizată la comiterea infracțiunilor, a fost indisponibilizată.

În continuare, bărbatul este cercetat penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și conducere fără permis. A scăpat de acuzația de amenințare după ce, de teamă, șoferul TIR-ului nu a vrut să depună plângere.

Click AICI pentru a afla mai multe detalii despre conflictul din benzinărie.

Citește și … Interlopul lăsat liber de procurorii din Huedin, după incidentul cu sabia, a comis-o din nou. Surse: mergea în zig zag

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.