Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Un alt localnic din Sâncraiu arată cu degetul spre primar: „Ar fi mai simplu ca pe vremuri cu caii și cu săniile”. Edil „urecheat” de polițiști

0 1.463

Un alt cititor al INFO Huedin a sesizat că drumurile comunale din Sâncraiu nu au fost deszăpezite. Localnicul este revoltat pe edilul comunei și spune că pe drumurile pline de zăpadă și gheață ar fi mai ușor de circulat cu caii și săniile, ca pe vremuri. Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au mers în teren, au constatat și au sancționat.

morosan-300×250

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-au deplasat urgent pe teren, miercuri după-masă, pentru a constata dacă reclamația localnicului se confirmă.

Agenții au aflat că s-a intervenit pentru curățarea drumurilor comunale din Sâncraiu, dar abia miercuri dimineața și această intervenție nu ar fi fost suficientă pentru a elimina starea de pericol în care se află șoferii.

Pentru neregulile constatate, polițiștii l-au „urecheat” pe primar și au aplicat o sancțiune la nivelul Primăriei Sâncraiu, care este administratorul drumurilor comunale. În prima fază s-a aplicat un Avertisment scris, având în vedere că totuși s-a intervenit puțin. Dacă vor fi constatate alte nereguli, sancțiunea urmează a fi pecuniară.

RECLAMAȚIA LOCALNICULUI

Am păstrat reclamația așa cum a venit pe e-mail, nu s-a făcut nicio intervenție pe text!

„Buna ziua. Doresc sa raman Anonim, dar va rog sa publicati pozele care o sa atasez, in legatura cu conducerea stralucita din Sancraiu. Nici un drum care apartine comunei Sancraiu nu este dat nici macar cu zavura sau nisip sau orice material antiderapant!!!! Este realitate. Dupa ce a mai scris cineva, intr-adevar drumul judetean e mult mai practicabil, dar drumul care leaga Huedinul de Domos, Horlacea e patinoar. Nu e destul ca e drum destul de ingust mai sunt unele locuri unde daca derapezi te dai peste cap, oricat sa adaptezi viteza dupa conditiile de drum!!! La fel e drumul ce leaga Sancraiu pana la limita cu Morlaca. Se pare ca conducerea e preocupata cu florile, decat cu unele treburi mult mai importante! Vrand nevrand trebuie sa circulam zilnic asa ambulantele cat si politia si curieraturile si instalatorii si oamenii muncitori! Ar fii mai simplu ca pe vremuri cu caii si cu saniile. Conducerea din Sancraiu e preocupat cu frumusetea satului, cu design-ul ei…. Din pacate la unele chestii zilnice nu se gandesc. Multumesc pentru atentie! Putem fii cat de educati daca cei de la conducere nu sunt!”, precizează localnicul în e-mailul trimis la INFO Huedin.

Tot la sesizarea unui localnic din Sâncraiu, Consiliul Județean Cluj a fost amendat pentru lipsa de intervenție a firmei Maxi Prest SRL pe DJ 103J, care trece prin Sâncraiu.

Citește și … Poliția Rutieră Huedin a amendat administratorul DJ 103J, cel care trece prin Sâncraiu. Afirmațiile localnicului erau reale

Citește și … Un localnic din Sâncraiu reclamă: „Cei de la conducere nu lasă să se dea cu sare drumul, de a nu strica florile. Este dezastru”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.