Ultimate magazine theme for WordPress.

Poliția Rutieră Huedin a amendat administratorul DJ 103J, cel care trece prin Sâncraiu. Afirmațiile localnicului erau reale

0 892

Poliția Rutieră Huedin a reacționat după articolul publicat de INFO Huedin, prin care prezentam nemulțumirile unui localnic din Sâncraiu. Omul a spus că drumurile comunale și drumul județean care traversează comuna nu sunt curățate de zăpadă, iar acestea sunt un real pericol pentru traficul rutier.

morosan-300×250

Oamenii legii s-au deplasat în teren să verifice cele spuse de localnic. În timp ce pe drumurile comunale aparent nu au găsit probleme, pe DJ 103J au găsit nereguli serioase.

Administratorul drumului, adică Consiliul Județean Cluj, a primit o sancțiune de 3.045 lei. Reprezentanții CJ Cluj susțin că toate amenzile vor fi plătite de firma de deszăpezire, pentru că angajații acesteia nu și-au făcut treaba.

„În urma constatărilor efectuate la data de 24 ianuarie a.c, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Huedin au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 3.045 de lei administratorului drumului DJ 103J, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, de către administratorii drumurilor”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Angajații firmei Maxi Prest SRL nu și-au făcut treaba. Pentru că nu au deszăpezit corespunzător DJ 108C, în urmă cu o săptămână, Consiliul Județean Cluj a mai primit o amendă în valoare de 14.500 de lei.

Citește și … Un localnic din Sâncraiu reclamă: „Cei de la conducere nu lasă să se dea cu sare drumul, de a nu strica florile. Este dezastru”

Citește și … FOTO – Un alt localnic din Sâncraiu arată cu degetul spre primar: „Ar fi mai simplu ca pe vremuri cu caii și cu săniile”. Edil „urecheat” de polițiști

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.