Ultimate magazine theme for WordPress.

Un localnic din Sâncraiu reclamă: „Cei de la conducere nu lasă să se dea cu sare drumul, de a nu strica florile. Este dezastru”

1 1.382

Un localnic din Sâncraiu reclamă starea drumurilor din comună. Omul spune că drumul județean, dar și cele comunale sunt dezastru. Acestea nu ar fi curățate de zăpadă, iar mașinile ar circula cu mare dificultate.

morosan-300×250

Pe drumul județean din comună, susține reclamantul, au fost autovehicule care au patinat și au ajuns prin șanțuri.

Am păstrat reclamația așa cum a venit pe e-mail, nu s-a făcut nicio intervenție pe text!

„Doresc sa raman anonim in aceasta cauza, dar ati putea face un articol in ziar, cum ca domnul primar marele redenumit din zona, primarul din Sancraiu, nu face nimic in ceea ce priveste drumurile comunale, in conditiile meterologice de acum. Eu personal nu am patit nimic cu masina pe drum, dar sunt cazuri in satul Sancraiu, ca din cauza drumului alunecos au derapat si au intrat in sat. Este problema si cu drumul care merge spre Alunisu. Asta ar fi deja o problema la cei de la drumuri judetene”, arată omul.

Și pe drumurile comunale, arată aceeași persoană, situația e la fel. Mai mult, acuză că nu s-ar dori aruncarea materialului antiderapant pentru a nu strica florile plantate în apropierea carosabilului.

„In sat Sancraiu am auzit de exemplu ca cei de la conducere nu lasa sa se dea cu sare drumul, de a nu strica florile de langa drum. Azi data de 24.01.2022, in Sancraiu este dezastru cum ii drumul la urcare de a iesi spre Huedin. Oare cineva nu s-ar preocupa cu aceasta treaba?”, mai spune cel care ne-a adus în atenție situația.

INFO Huedin a solicitat Primăriei Sâncraiu să comunice situația din comună, atât de pe drumul județean cât și de pe cele comunale.

Citește și … Poliția Rutieră Huedin a amendat administratorul DJ 103J, cel care trece prin Sâncraiu. Afirmațiile localnicului erau reale

Citește și … FOTO – Un alt localnic din Sâncraiu arată cu degetul spre primar: „Ar fi mai simplu ca pe vremuri cu caii și cu săniile”. Edil „urecheat” de polițiști

1 Comentariu
  1. Tra spune

    Asta asa e, din pacate oamenii din zona nu cunosc cu adevarat conducerea din Primaria Sancraiu in frunte cu primarul care pare ar fii un Tovaras Poka cu adevarat!!!!
    Toata lumea tace ca se teme de Gura satului si de eventuale mariri ale impozitelor care Da se maresc destul de bine pt cei care nu isi renoveaza fatadele caselor care nu sunt pe placul domnului Primar.
    Bine ar fii sa analizeze cineva mai adanc ce se intampla cu adevarat in Sancraiu si din pacate in comuna care saracii vorbesc singuri in ciuda lor…..
    Multumesc pentru atentie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.