Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Lucrările la rețelele de apă și canal din Huedin și alte câteva localități, finalizate

0 459

Compania de Apă „Someș” S.A. a recepționat joi, 7 iulie, lucrările recent finalizate din cadrul proiectului pe fonduri europene care a vizat extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din orașul Huedin și alte șapte localități învecinate: Brăișor, Aluniș, Șaula, Izvoru Crișului, Morlaca, respectiv satele Fildu de Jos și Almașu din județul Sălaj. Ceremonia a avut loc la Primăria Huedin.

„Azi, 7 iulie 2022, la sediul Primăriei orașului Huedin, a avut loc ceremonia oficială de finalizare a lucrărilor din cadrul contractului „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Orașul Huedin și sistemul Huedin Rural”, derulat de Compania de Apă Someș S.A.

Valoarea contractului este de 31.226.792,85 lei fără TVA și a vizat extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canal în Huedin, respectiv extinderea alimentării cu apă în 5 sate din județul Cluj și două din județul Sălaj.

La nivelul orașului Huedin investiția a însemnat reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă pe o lungime totală de 13,6 km, acoperind 26 de străzi. De asemenea, rețeaua de canalizare a fost extinsă pe alte 18 străzi, însumând aproape 9 km.

Investiția din orașul nostru este parte a proiectului european în valoare de 404,4 milioane de EURO, finanțat prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020″, se precizează într-un comunicat al Primăriei Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.