Ultimate magazine theme for WordPress.

ANCHETĂ internă în Poliția Cluj după acuzațiile localnicilor la adresa șefului de post din Sâncraiu

0 2.159

Este anchetă internă în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, după ce mai mulți localnici s-au plâns că șeful Postului de Poliție din Sâncraiu, Ovidiu Zbucea, îi hăituiește și ar aplica legea după bunul plac.

Conducerea IPJ Cluj a dispus verificări la Postul de Poliție Sâncraiu. Vizat de aceste verificări este și polițistul Ovidiu Zbucea, acuzat printre altele că ar fi încercat să-i determine pe oameni să declare lucruri care nu corespund adevărului. Biroul Control Intern din cadrul instituției verifică mai multe aspecte ce țin de activitatea omului legii.

„Cu privire la informatiile apărute în spațiul public, referitoare la anumite afirmații susținute de persoane din localitatea Sâncraiu, din județul Cluj, Compartimentul de Relaţii Publice este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă încă de la sfârșit săptămânii anterioare, urmând ca, în funcției de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri.

Menționăm faptul că, din informațiile deținute până în prezent, la nivelul postului de poliție din localitate în cauză se află în desfășurare activități de cercetare penală în cadrul mai multor dosare, procedura din cursul urmăririi penale nefiind publică”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și … INTERVIU VIDEO – Localnicii din Sâncraiu au ajuns la capătul răbdărilor și RUP TĂCEREA. Terorizați de un localnic, acum susțin că sunt hăituiți de șeful Postului de Poliție, Ovidiu Zbucea

Citește și … DOCUMENT – Polițistul Ovidiu Zbucea atrage noi acuzații. Doi localnici din Sâncraiu își arată nemulțumirea, un procuror intervine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.