Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Ce a constatat medicul legist în cazul agresiunii din Poieni. Agresorul cu antecedente este liber

0 1.430

Femeia care în cursul după-amiezii de luni a fost agresată, în scara unui bloc din localitatea clujeană Poieni, a depus plângere împotriva agresorului. Aceasta și-a scos un certificat medico-legal din care reiese că leziunile suferite în urma bătăii încasate sunt serioase. Mai mult, medicul legist îi recomandă victimei consult  buco-maxilo-facial.

Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca i-a recomandat victimei 6-7 zile de îngrijiri medicale. Asta arată că leziunile sunt serioase.

Legistul a mai constatat că leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu un corp dur.

Între timp, agresorul este în libertate. Asta deși e cunoscut drept persoană agresivă, fiind trimis în judecată pentru alte fapte de violență. Agresorul este vecin cu victima.

„Vă scriu în legătură cu femeia agresată ieri la Poieni. Agresorul s-a legat de toți din bloc. De când s-a mutat la bloc, în continuu se leagă de femeia pe care a agresat-o. Ieri a fugit pe deal ca un laș, când a văzut că vin ambulanța și poliția la blocuri”, ne-a scris un cititor, martor la incidentul de luni.

Reamintim, anterior agresiunii, femeia l-ar fi reclamat pe bărbat de două ori și nu s-a întâmplat nimic.

Click AICI pentru afla toate detaliile despre acest caz revoltător.

Citește și … FOTO – Femeie lovită cu pumnii până la leșin „A căzut jos de la loviturile primite în cap”. Victima l-a reclamat pe agresor anterior, la Poliția Poieni, dar nu s-a întâmplat NIMIC

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.