Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Femeie lovită cu pumnii până la leșin „A căzut jos de la loviturile primite în cap”. Victima l-a reclamat pe agresor anterior, la Poliția Poieni, dar nu s-a întâmplat NIMIC

0 2.757

Incident șocant, luni după-masă, în comuna Poieni. În plin scandal care îl vizează pe polițistul Gheorghe Matiș din Poieni, o femeie a reclamat că a fost bătută cu pumnii până la leșin, de față cu fetița ei de 9 ani. Fratele susține că anterior acestei agresiuni, sora lui l-ar fi reclamat pe agresor, în două rânduri, la Poliția Poieni, dar nu s-a întâmplat nimic. Bărbatul acuzat de agresiune este cunoscut drept un om violent, acesta fiind trimis în judecată pentru alte fapte de violență.

Bărbatul agresor locuiește la etajul 1 al unui bloc din Poieni. Victima, în vârstă de 40 de ani, locuiește la etajul 2, alături de fetița sa în vârstă de 9 ani.

Agresorul i-ar fi reclamat femeii că face gălăgie, iar el este deranjat. Femeia, în schimb, susține că își desfășoară activitățile zilnice și nu deranjează pe nimeni. De altfel, nimeni din bloc nu se plânge de faptul că femeia ar face zgomot sau fiica ei.

„Așa au ajuns la tensiuni și vecinul ei de la 1 a mai încercat să o agreseze. Au fost depuse două plângeri la Poliția Poieni, dar nimeni nu a luat nicio măsură. Plângerile vizau tocmai comportamentul violent al bărbatului. Până la urmă s-a ajuns la ce îi era teamă. A bătut-o în scara blocului, de față cu fetița de 9 ani. A căzut jos de la loviturile primite în cap și numai după ce a aruncat apă pe ea și pe fetiță și-a revenit în simțuri și a cerut ajutor la 112. Avem martori care confirmă agresiunea”, spune fratele femeii agresate.

VICTIMA TRANSPORTATĂ LA SPITAL CU AMBULANȚA

După ce și-a revenit, femeia a solicitat ajutor la 112. Aceasta a fost preluată și transportată de o ambulanță la Spitalul Huedin.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj confirmă incidentul de luni după-masă și susțin că s-a înregistrat deja un dosar penal care este în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj

„În jurul orei 14:00, polițiștii Secției Rurale Huedin au fost sesizați prin intermediul unui apel SNUAU 112 cu privire la o agresiune fizică care s-ar fi produs în localitatea Poieni. În urma verificărilor și a datelor obținute, polițiștii care s-au deplasat la locul indicat de apelant s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, persoana care a sesizat fapta, o femeie de 40 de ani, din orașul Babadag, județul Tulcea, ar fi fost agresată fizic de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Poieni, în timp ce se afla în holul unui imobil. Femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijirile de specialitate.

Cercetările sunt efectuate cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

ÎN LOC DE DREPTATE A PRIMIT PUMNI ÎN CAP DE LA CEL PE CARE L-A RECLAMAT

Femeia agresată susține că va merge la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru a-și scoate certificat medico-legal. Aceasta spune că agresorul trebuie să plătească pentru faptele lui.

Cu o înregistrare care ar fi fost depusă și la Poliția Poieni, femeia încerca să dovedească caracterul violent al vecinului său. Se pare că oamenii legii din Poieni nu au fost impresionați de agresivitatea bărbatului și nu au făcut nimic. Din acest motiv agresorul a prins curaj, iar de la amenințări verbale s-a ajuns la agresiune. Asta în timp ce plângerile pe care femeia le-ar fi depus anterior au zăcut, cel mai probabil, prin ceva fișete.

Mai jos, video-ul pe care victima l-ar fi adus în atenția oamenilor legii din Poieni.

ATENȚIE! Materialul video conține limbaj licențios!

Repetăm informația potrivit căreia bărbatul acuzat de agresiune este trimis în judecată în dosarul 1203/242/2020/, aflat pe rolul Judecătoriei Huedin.Dosarul a trecut de camera preliminară în octombrie 2020. Poate în al XII-lea ceas se iau măsuri ferme pentru a evita eventuale agresiuni viitoare. În acest dosar aflat pe rolul Judecătoriei Huedin, bărbatul este judecat pentru fapte de violență, respectiv lovirea sau alte violenţe (art.193 NCP).

De teama bărbatului, victima a refuzat să meargă la apartamentul din Poieni. Aceasta s-a refugiat în casa fratelui său din Huedin.

Citește și … Cum este tolerat agresorul din Poieni. Încă două fapte de violență în 2018, NICIO MĂSURĂ. Alt dosar este la Judecătoria Huedin

Citește și … FOTO – Ce a constatat medicul legist în cazul agresiunii din Poieni. Agresorul cu antecedente este liber

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.