Ultimate magazine theme for WordPress.

Bătaie la Călățele. Un bărbat a fost dus la spital în stare gravă

0 4.250

A fost bătaie în Călățele, la începutul acestei săptămâni. Doi bărbați s-au agresat reciproc, iar unul dintre ei a ajuns rănit grav la spital. El a fost transportat la Cluj-Napoca. Nu e primul incident de acest fel în această comună.

AVOCAT

Luni seara, doi bărbați din comunitatea de rromi din Călățele, după ce au băut câteva pahare cu alcool, pe fondul unei dispute verbale, s-au încăierat.

ALESIA

Indivizii, de 44 de ani și 33 de ani, au început să își împartă pumni și picioare. Scandalul a luat amploare și s-au alăturat și alte persoane din comunitate. La fața locului au ajuns polițiștii, care i-au extras pe cei doi bătăuși din mijlocul celorlalți.

În timpul bătăii, bărbatul de 33 de ani a fost grav rănit. El a fost preluat de o ambulanță și a fost dus la Spitalul Huedin. Cu suspiciune de fractură de mandibulă și multiple contuzii, bărbatul a fost transferat către Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. Agresorul de 44 de ani a fost lăsat în libertate.

Din când în când, în această comună, izbucnește câte un scandal. Asta pentru că autoritatea polițienească lipsește cu desăvârșire. Primarul din Călățele s-a plâns în repetate rânduri de ineficiența polițiștilor din comună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.