Ultimate magazine theme for WordPress.

Weekend-ul aduce un Târg de Crăciun caritabil la Mărișel

0 245

Asociația GAL Napoca Porolissum vă invită să participați la Târgul de Crăciun Vine Moșul de la GAL la Mărișel! Un eveniment dedicat întregii comunități și, în mod special, copiilor vulnerabili din zona de munte.

Data și Locația: 9-10 decembrie, Curtea Primăriei Comunei Mărișel, județul Cluj.

Târgul de Crăciun de la Mărișel are ca scop principal aducerea bucuriei și magiei sărbătorilor în inimile comunității din zona de munte, cu un accent deosebit pe susținerea copiilor vulnerabili.

„Ne dorim să aducem un zâmbet pe fețele celor mici și să creăm amintiri de neuitat pentru întreaga comunitate. De aceea, vă invităm pe toată lumea să aducă, după posibilități, un cadou într-o cutie de pantofi pentru copii de toate vârstele”, precizează organizatorii.

Activități programate:

  • Deschiderea oficială a târgului și aprinderea bradului de Crăciun, cu participarea reprezentanților GAL Napoca Porolissum și a autorităților locale.
  • Standuri cu produse tradiționale și cadouri de Crăciun, realizate de meșteri locali și artizani talentați.
  • Ateliere de creație pentru copii, unde aceștia pot realiza decorațiuni de Crăciun și cadouri handmade.
  • Colinde și spectacole artistice susținute de talente locale.
  • Sosirea Moșului de la GAL la Mărișel, care va aduce bucurie și surprize pentru cei mici.

Cadourile și fondurile strânse în cadrul acestui târg vor fi direcționate către proiectele și programele sociale desfășurate de Asociația GAL Napoca Porolissum în beneficiul copiilor vulnerabili din teritoriu.

„Ne propunem să oferim sprijin financiar și material pentru îmbunătățirea condițiilor de trai și educație a acestor copii, contribuind astfel la creșterea nivelului lor de trai și la formarea unei comunități mai unite și solidare”, mai precizează organizatorii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.