Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Două cabane private din Beliș au beneficiat de servicii de asfaltare din BANI PUBLICI

0 7.184

Polițiștii din Huedin efectuează cercetări față de câțiva angajați ai Secției de Drumuri Naționale Cluj-Napoca. Aceștia, la ordinul șefului, ar fi turnat asfalt pentru a realiza căile de acces a două cabane din Beliș. Afacerea a fost devoalată de INFO Huedin cu sprijinul unui cititor.

INFO Huedin a primit un clip, în timp real, de la un cititor anonim. Imaginile au fost trimise către Poliția Huedin.

FLANCO – 16.011

În imagini se vede cum lucrătorii, pe banii publici, ar realiza căi de acces pentru două cabane din Beliș. Aceștia ar fi turnat asfalt, care este foarte scump față de beton, pentru cele două cabane private.

LIBER

O patrulă de poliție s-a deplasat într-un timp foarte scurt în locul indicat. Agenții au consemnat cele constatate într-un proces verbal. Chestionați, muncitorii au răspuns că în curtea cabanelor parchează basculantele. În schimbul serviciului de parking, muncitorii au făcut căile de acces.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin efectuează verificări pentru stabilirea stării de fapt şi a prejudiciului creat, urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, precizează Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, pentru INFO Huedin.

Revenim cu detalii privind cursul anchetei.

Articol de: Diana Mureșan
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.