Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Un bărbat din Huedin, fost angajat al AJOFM Cluj, s-a spânzurat. Un altul a căzut inconștient pe stradă

0 4.944

La două apeluri de urgență, primite aproximativ în același timp, au trebuit să răspundă pompierii, polițiștii și medicii de pe ambulanțe. În primul apel la 112 era vorba despre un bărbat, fost angajat al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj, care s-a spânzurat. Aproximativ în același timp, un alt apel la 112 anunța că un bărbat a căzut pe stradă, în oraș, și zace inconștient.

În primul apel la 112, echipajele de prim ajutor au fost chemate pe strada Aveam Iancu din Huedin. Aici, un bărbat de 61 de ani, fost angajat al AJOFM, s-a spânzurat. L-au găsit aparținătorii și au început să efectueze manevre de resuscitare. Pentru că bărbatul avea semnale vitale, la Huedin a fost chemat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la Cluj-Napoca. Din nefericire, acesta a decedat.

Potrivit unor surse, bărbatul avea probleme cu alcoolul și provoca destul de des scandaluri în localurile publice. Mai apoi, precizează aceleași surse, ar fi datorat bani unor rromi din Huedin și avea probleme cu dependența de păcănele.

În al doilea apel la 112, echipajele de prim ajutor au fost chemate în spate la Raiffeisen. Aici, un bărbat a căzut pe stradă inconștient. Au fost aplicate manevre de resuscitare de către echipajul de prim ajutor, iar corpul bărbatului de 66 de ani a răspuns. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.