Ultimate magazine theme for WordPress.

Tu faci aceste greșeli când îți organizezi nunta?

0 114
Conținut oferit de: Partener extern:

      Îți organizezi nunta și vrei să nu faci nicio greșeală, pentru ca ziua cea mare să fie perfectă? Este atât de ușor să omiți detalii, chiar importante, însă dacă vei știi din timp ce greșeli să nu faci, le vei preveni și te vei bucura de o zi de neuitat.

AVOCAT

              Dar care sunt aceste greșeli pe care ar fi bine să le eviți atunci când planifici toate detaliile nunții?

ALESIA
  • Angajezi prea devreme furnizorii de servicii

            Sunt cupluri care angajează furnizori chiar și cu 3 ani înainte de ziua nunții. Nu este nevoie să faci asta, pentru că în acești ani se pot întâmpla multe. Dacă închei un contract cu un furnizor, plătești un avans, iar acesta își va suspenda activitatea? Nu îți va fi greu să recuperezi banii?

         Aștepți aproape de ultima clipă să închei contracte cu furnizorii

        Cu câțiva ani înainte e deja prea mult, dar nici să aștepți până aproape de ziua nunții nu este indicat. Pentru că pot fi ocupați, în special dacă nunta voastră va avea loc în sezonul estival.

             Trimiți invitațiile prea târziu

       Trimite invitațiile cu 6 luni înainte. Gândește-te că oamenii trebuie să-și planifice din timp costurile. În special dacă ai invitați care vin de peste hotare. Trebuie să-și procure bilete de avion din timp, pentru că după cum știm, sunt foarte scumpe dacă le rezervi înainte cu 1 lună, 2 sau 3.

          Pentru tine elementul muzical nu este atât de important

     Când de fapt, muzica este cea care contează cel mai mult. Imaginează-ți o nuntă fără muzică, sau o nuntă fără muzica plăcută care să antreneze fiecare invitat și care să rămână în memoria tuturor ca o amintire de nedescris în cuvinte. 

        Poate nu vrei să investești într-una din acele trupe din banduri pentru nunta cu tarife mari, dar nu uita că nunta voastră trebuie să fie cea mai importantă zi din viața de familie, iar o trupă care să interpreteze piese într-un mod ce încântă auzul invitaților tăi este un must. Bugetul destinat muzicii este prea mic? Gândește-te, de exemplu, să tai din bugetul pentru alte elemente mai puțin importante.

           Rezervi hotelul prea târziu

       Dacă nu ai unde să cazezi invitații care vin de departe, va trebui să le rezervi o cameră la un hotel, iar asta este necesar să o faci imediat după ce aceștia au confirmat venirea lor. Solicită să-ți confirme cu câteva luni înainte. Poate ai posibilitatea să te bucuri de oferte mai avantajoase.

        Te concentrezi prea mult pe detaliile care contează prea puțin

       De exemplu, te concentrezi pe tematica nunții, când tu de fapt nu ai rezervat restaurantul. Încheie contracte cu toți furnizorii de servicii mai întâi și apoi te poți ocupa și de detaliile mai puțin importante. 

          Nu închei contracte cu restaurantul, fotograful etc

         Nu este o idee tocmai bună să nu închei contracte cu furnizorii de servicii. Deși este obligatoriu, mulți dintre aceștia nu o fac, așa că inițiază tu acest detaliu care te poate scuti de multe neplăceri.

          Așadar, tu faci aceste greșeli atunci când îți organizezi una dintre cele mai frumoase zile din viața voastră? 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.