Ultimate magazine theme for WordPress.

Șantajată de 14 ori, violată de 8 ori și agresată sexual de 10 ori. Povestea minorei de 12 ani. Procurorii din Huedin l-au trimis în judecată pe autor

0 2.046

Gheorghe Ostafie, tânărul de 18 ani, din județul Vrancea, care a fost arestat preventiv de către Judecătoria Huedin în luna aprilie a acestui an, pentru săvârșirea a trei infracțiuni în formă continuată, a fost trimis în judecată. Cele trei infracțiuni au fost repetate în total de 32 de ori, după cum rețin procurorii de la Huedin în rechizitoriul de trimitere în judecată. În sarcina acestuia s-a reținut că a șantajat, violat și agresat sexual o minoră de 12 ani din Gilău. Ororile prin care a trecut copila sunt greu de descris. Pedofilul se află în arest preventiv din luna aprilie a acestui an.

ȘANTAJ, VIOL, AGRESIUNE SEXUALĂ, TOATE ÎN FORMĂ CONTINUATĂ

Tot calvarul copilei a început pe internet, după cum arată documentele aflate până de curând pe masa procurorilor. Ulterior, discuțiile dintre minoră și tânărul Gheorghe Ostafie, de 18 ani, s-au mutat pe Whatsapp.

Părinții au aflat în ce situație se află fiica lor și au solicitat sprijin de la polițiști.

„În data de 11 aprilie, organele de cercetare ale poliției judiciare au fost sesizate de către părinții unei minore în vârstă de 12 ani, din comuna Gilău,cu privire la faptul că fiica lor a fost victima mai multor infracțiuni de șantaj, fapte comise de către un tânăr pe care l-a cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare. Din cercetări a reieșit că în perioada 15 martie – 11 aprilie minora a fost șantajată în repetate rânduri. În 12 aprilie s-a identificat autorul și în 14 aprilie au fost efectuate două percheziții în localitatea Vânători, din comuna Vânători, din județul Vrancea, la domiciliul și reședința acestuia. „, precizează sursele INFO Huedin din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

MINORĂ ADEMENITĂ CU UN JOC

Gheorghe Ostafie i-ar fi câștigat copilei încrederea printr-un joc pe care aceasta îl juca la momentul respectiv. A obținut date despre ea, mai apoi materiale compromițătoare.

„Autorul faptelor i-a câștigat încrederea minorei prin aceea că cei doi se jucau un joc online, respectiv PUBG. Ulterior, tânărul a convins-o pe minoră să-i trimită fotografii nud, iar apoi a continuat să o șantajeze cu expunerea fotografiilor în spațiul public și totodată să o amenințe pe minoră că îi va ucide părinții, pentru a o determina să-i trimită alte fotografii în ipostaze intime și diferite sume de bani care au tot crescut pe parcurs. Datorită stării de temere, minora sustrăgea bani la îndemnul persoanei care o șantaja și îi trimitea, de la Oficiul Poștal Gilău, sub formă de colete, la adresa indicată, respectiv în comuna Vânători, județul Vrancea „, precizează aceleași surse din cadrul PJ Huedin.

ȘANTAJATĂ DE 14 ORI, VIOLATĂ DE 8 ORI ȘI AGRESATĂ SEXUAL DE 10 ORI

Potrivit surselor INFO Huedin, prima dată, tânărul de 18 ani i-a solicitat minorei 300 de lei. Au urmat apoi alte sume, sub diferite constrângeri. Minora a fost amenințată cu uciderea familiei ori cu publicarea pe rețele de socializare a imaginilor în care se afla în ipostaze compromițătoare. S-a ajuns ca Gheorghe Ostafie să pretindă sume de 1.000 de euro, apoi 500 de euro. Banii erau trimiși prin colete poștale din Gilău către județul Vrancea.

Momentul așteptat de către anchetatori a fost acela al perchezițiilor. Oamenii legii au găsit probe clare din care reiese că minora a fost constrânsă să efectueze acte sexuale în timp ce tânărul de 18 ani o înregistra.

„Nu o să intru foarte mult în detalii pentru că nu pot fi redate publicului, atât de dure sunt. Într-una dintre locații, pe un perete, dintr-o fotografie așezată central erau săgeți care duceau la alte fotografii cu minora în ipostaze nud și părinții acesteia. Pe lângă fotografii erau și alte înscrisuri și mesaje, indicate cu săgeți. În cealaltă locație s-au găsit fotografii listate. În aceste imagini apărea minora în ipostaze sexuale. Toate aceste mijloace de probă s-au ridicat, pe lângă alte înscrisuri, telefon și laptop, laptop pe care inculpatul l-a cumpărat din banii remiși de către minoră. A recunoscut că laptopul este din acei bani”, precizează sursele noastre.

În total, în perioada de o lună în care minora a fost șantajată, Gheorghe Ostafie ar fi solicitat și primit suma de aproximativ 7.600 de lei.

Dacă va fi găsit vinovat, pedofilul riscă ani grei de pușcărie.

Potrivit Judecătoriei Huedin, Gheorghe Ostafie trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „şantaj, în formă continuată (14 acte materiale), viol, în formă continuată, (8 acte materiale) şi agresiune sexuală, în formă continuată(10 acte materiale), totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.