Ultimate magazine theme for WordPress.

Răzvan Popșea, consilier local în Beliș, ARESTAT!

0 395

La începutul anului 2017, Răzvan Popșea a făcut scandal în restaurantul unei pensiuni din Șaula. Polițiștii au intervenit la solicitarea celor prezenți și l-au încătușat pe scandalagiu. În timpul imobilizării, Popșea l-a amenințat pe unul dintre agenți cu moartea, dar și pe familia lui. Procurorii de la Huedin l-au plasat pe consilierul PSRO Beliș în control judiciar, inițial pentru 60 de zile. Pentru că nu și-a respectat obligațiile din măsura impusă, magistrații l-au trimis pe Răzvan Popșea în arest la domiciliu. Miercuri seara a fost arestat și dus în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, după ce a încălcat inclusiv măsura arestului la domiciliu. Răzvan Popșea a ieșit pe stradă și a amenințat mai mulți martori din dosarele în care el este cercetat. Popșea mai are trei condamnări la activ și alte dosare în faza de cercetare penală.

AVOCAT

Consilierul local PSRO Beliș a fost arestat de către polițiștii din comună, miercuri seara. Răzvan Popșea nu a respectat măsura arestului la domiciliu, a ieșit pe stradă și a amenințat martorii din dosarele în care el este cercetat. Popșea era în arest la domiciliu de 4 luni, după ce nu a respectat măsura controlului judiciar. Controlul judiciar i-a fost instituit la începutul anului 2017, atunci când l-a amenințat pe un polițist că îl ucide, dar și pe familia acestuia.

La începutul anului 2017, în ianuarie, Răzvan Popșea a făcut scandal în două locații, în aceeași seară, iar la intervenția forțelor de ordine a ultragiat un polițist.

Prima scenă de nebunie a avut-o Răzvan Popșea, spun sursele noastre, într-un bar din Huedin, unde a rupt mai multe mese și a spart tot ce i-a ieșit în cale. El a fost ajutat de alți prieteni, din zonă.

După ce au făcut prăpăd în cârciuma din Huedin, în aceeași seară, Popșea și gașca s-au mutat la o altă locație, la o pensiune din Șaula, localitate aflată în apropierea Huedinului. În această pensiune avea loc o petrecere aniversară privată, la care Popșea și prietenii săi au descins și au început să facă scandal.

“Popșea Răzvan și vreo 10 prieteni au dat buzna neinvitați la petrecerea privată și au făcut scandal, au început să amenințe oamenii doar ca să-și arate puterea. Mulți din cei care eram la petrecere ne-am speriat văzând comportamentul animalic și am sunat la 112 să cerem ajutor”, ne spunea în ianuarie unul dintre petrecăreți.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului pentru a calma spiritele, dar Popșea s-a luat la harță și îmbrânceli cu oamenii legii, care s-au văzut nevoiți să-l încătușeze. Acesta a fost și momentul în care circul a căpătat amploare, spun martorii.

“Polițiștii au încercat să-l încătușeze pe Popșea, dar nu au reușit în primă fază pentru că prietenii lui trăgeau de el și le-au sărit polițiștilor în spate. Circul s-a terminat imediat ce agenții au reușit să-l imobilizeze și să-l ducă la secție”, susținea același martor.

În timp ce era încătușat, Popșea l-a ultragiat pe unul dintre polițiști spunând că îi omoară familia și pe el. Această amenințare gravă, care se încadrează la infracțiunea de ultraj, a fost făcută de față cu persoanele de la petrecerea privată și polițiști.

Răzvan Popșea are două condamnări definitive cu suspendare, una cu executare, dar și alte dosare de cercetare penală deschise pe numele lui.

În aprilie 2009, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Mai exact, în repetate rânduri a pus în circulație un autovehicul neînmatriculat și a circulat fără permis.

După acest episod, Popșea mai are o condamnare definitivă, cu suspendare, pentru infracțiunea de amenințare.

În septembrie 2016 a fost condamnat la 2 ani și două luni de închisoare, cu executare, pentru infracțiunea de lovire sau alte violenţe. Popșea a făcut apel împotriva sentinței dată de magistrații de la Judecătoria Huedin, iar dosarul s-a închis în apel, la Tribunalul Cluj, după ce Popșea s-a împăcat cu partea vătămată pe suma de 20.000 de lei.

La aceste condamnări și dosare, lui Popșea i se mai adaugă și acuzația de ultraj. Acest ultim dosar a fost picătura care a umplut paharul și totodată biletul lui Răzvan Popșea către pușcărie.

Citește și …
EXCLUSIV – Consilier local din Beliș, condamnat de trei ori, plasat sub control judiciar după ce a ultragiat un polițist

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.