Ultimate magazine theme for WordPress.

LEGAL, CORECT, TRANSPARENT! Judecătorii de la Huedin se abțin de la judecarea dosarului „PSD Huedin, minciuni pentru voturi”. Care este motivul

0 2.237

Rând pe rând, cei trei judecători ai Judecătoriei Huedin au formulat cereri de abținere și nu doresc să judece dosarul „PSD Huedin, minciuni pentru voturi”. Motivul este unul cât se poate de simplu, spun specialiștii în drept, iar magistrații judecători dau dovadă de imparțialitate și transparență odată cu formularea cererilor de abținere.

Judecătorii nu vor să judece cauza în care PNL Huedin a chemat în judecată PSD Huedin, alături de alte entități și persoane. Printre pârâți se află și Elena Rab, grefier șef la Judecătoria Huedin. Prin prisma profesiei, femeia nu avea voie să facă propagandă electorală, dar cu toate acestea a făcut-o pentru PSD și Mugurel Sabin Demea.

Fiind pârât în dosar, Elena Rab, și având contact zilnic cu judecătorii de la Judecătoria Huedin, magistrații au decis să refuze judecarea dosarului. În acest fel, judecătorii doresc să elimine orice suspiciune privind soluția în dosar.

Pe care de consecință, președintele Judecătoriei Huedin – Sofia Otilia Ceuca, vicepreședintele Judecătoriei Huedin – Flavius Zene și judecătorul Oana Iulia Boca au făcut solicitări de abținere și acestea au fost admise.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU DOSARUL

Dosarul va fi trimis către Tribunalul Cluj, instanță superioară, care va decide într-un final cine va judeca această cauză.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.