Ultimate magazine theme for WordPress.

„Freddy” ar putea ajunge după gratii săptămâna viitoare. Joi este citat în dosarul cu violul

0 681

Ionel Rostaș, zis „Freddy”, în vârstă de 42 de ani, din Huedin, este citat de polițiștii din Sălaj pentru ziua de joi. Acestuia îi vor fi aduse la cunoștință noutățile din dosarul în care este acuzat de conducere fără permis (nu deține pentru nicio categorie), viol, lipsire de libertate, distrugere și loviri și alte violențe. Pentru aceste fapte, bărbatul a primit control judiciar în octombrie și printre altele nu avea voie să conducă. Vineri seara, în 11 decembrie, „Freddy” a urcat din nou la volan și a condus prin Huedin. Pentru că a încălcat măsura controlului judiciar, surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău susțin pentru INFO Huedin că se va cere arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Aceleași surse din cadrul PJ Zalău precizează pentru INFO Huedin că în dosarul în care „Freddy” este acuzat de viol a sosit raportul biologic, parțial, de la Medicina Legală Zalău. În document, medicii legiști evidențiază că între bărbat și minoră a existat un contact sexual, dar nu se precizează cu exactitate dacă a fost vorba despre un viol. Raportul medico-legal nu este finalizat, astfel că încă se așteaptă date.

În luna octombrie, tânăra de 16 ani a acceptat să meargă la plimbare cu bărbatul de 42 de ani. „Freddy” nu deține permis de conducere, dar cu toate acestea el a urcat la volan și a condus nestingherit până în județul Sălaj și înapoi. Ajunși la Huedin, cei doi alături de alte persoane ar fi participat la diverse petreceri din oraș.

Minora, alături de câțiva cunoscuți, a pornit spre casă dar a realizat că și-a uitat telefonul la Huedin, motiv pentru care le-a solicitat cunoscuților să o însoțească însă a fost refuzată. Tânăra s-a întors singură la locuința bărbatului de 42 de ani, cu scopul de a-și recupera telefonul, susțin surse din anchetă.

Numai că, aceasta nu ar fi fost lăsată să se întoarcă spre casă, ar fi fost lovită, violată și telefonul i-ar fi fost distrus de către bărbatul de 42 de ani.

Faptele, susțin surse din anchetă, s-ar fi comis în noaptea de 12-13 octombrie. Minora, alături de mama sa, s-a prezentat la postul de poliție din comuna natală în 14 octombrie.

Citește și … Huedinean REȚINUT! Cercetat penal pentru cinci fapte, bărbatul a mai comis două vineri seara

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.