Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO/VIDEO – Primele probleme la târgul de la Negreni 2023, bărbat aflat în greva foamei: Am fost umilit, am fost jignit. Viața mi-a fost pusă în pericol

0 2.516

Un bărbat de 61 de ani, venit la târgul de la Negreni, a intrat în greva foamei și protestează în fața Postului de Poliție Negreni. Florin Iliescu susține că a venit la târg cu scopul de a vinde unele produse, iar organizatorii l-au pus să parcheze într-un loc în care și-a avariat autovehiculul. Bărbatul a solicitat sprijin de la polițiști pentru constatarea pagubei, dar susține că problema lui nu și-a găsit rezolvare. Comerciantul a ridicat și problema corupției la acest eveniment.

După avarie, bărbatul de 61 de ani și-a parcat duba în fața Poliției Negreni și a intrat în greva foamei. Duba pe care o deține a fost inscripționată cu diferite mesaje, iar lângă ea sunt amplasate diferite pancarte. Experiența din târgul de la Negreni evidențiază că bărbatul are o pornire împotriva sistemului.

Citește și … Cum va fi vremea la târgul de la Negreni 2023. Prognoza SPECIALĂ pentru acest eveniment

„Sunt Florin Iliescu, mă aflu în greva foamei, în fața Poliției Negreni. Am început acest protest pentru că am fost în târgul de la Negreni, am venit cu 6 zile înainte, ca să prind un loc, un loc de 10 metri pătrați, ca să-mi vând câteva bunuri și să părăsesc România la 61 de ani. Asta din cauza hărțuirii la care sunt supus, tentativelor de omor, fratele mi-a fost omorât de către polițiști, pentru că nu am vrut să intru în măgăriile pe care le fac ei și să le transport infractori în Germania”, a spus bărbatul.

Citește și … Sfaturi de la polițiștii clujeni pentru o experiență cât mai plăcută la târgul de la Negreni, ediția de toamnă 2023

Citește și … Începe târgul de toamnă de la Negreni 2023. Care este perioada cu cei mai mulți participanți

Florin Iliescu își motivează protestul și spune cum s-au petrecut lucrurile în seara zilei de 30 septembrie 2023. Bărbatul arată că a respectat indicațiile organizatorilor și astfel și-a avariat autovehiculul.

„Acest protest l-am început pentru că am fost în târg, târgul este gol în procentaj de 90%, și mi s-a dat un loc undeva, am fost dus unde era o mlaștină cu pietre, cu cărămizi, practic nu este un târg amenajat acolo, dar acolo se găsise loc și pentru mine. În momentul în care mi-a indicat unde să intru, era iarbă, nu se vedea nimic, am intrat cu mașina și mi-am rupt mașina. Nu se poate să organizezi un târg și să-ți rupi mașina”, mai spune Iliescu.

În continuare, bărbatul arată că a fost umilit atunci când a sunat pentru a cere sprijin de la Poliție pentru constatarea daunelor. În plus, bărbatului i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și … Rute ocolitoare pentru târgul de la Negreni, ediția 2023

Am solicitat să vină cineva de la Poliție și să îmi constate daunele, dar am fost umilit, am fost jignit, am sunat de 7 ori și degeaba. Mi s-a făcut rău, am așteptat 3 ore ca să vină salvarea. Salvarea când a venit a constatat că am tensiunea 192 cu 106 și se impune imediat internarea pentru că viața mi-a fost pusă în pericol. Am refuzat să mă duc pentru că efectiv mi-e teamă și să mă internez”, mai arată bărbatul.

În replică, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj arată că bărbatului i-a fost eliberată autorizație de reparație pentru daunele suferite la mașină și îl îndeamnă să sesizeze orice derapaj întâlnit în relația cu autoritățile.

Vedeți, mai jos, întreg video-ul în care bărbatul își spune povestea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.