Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Primii fulgi de zăpadă au creat probleme în zona de munte a județului Cluj. Drumuri necurățate, copaci căzuți

0 926

Primii fulgi de nea așternuți în noaptea de vineri spre sâmbătă și inclusiv sâmbătă au creat probleme pe majoritatea drumurilor din zona de munte a județului Cluj. Șoferii au reclamat drumuri necurățate, în timp ce pompierii au intervenit pentru a scoate de pe carosabil arborii care au cedat sub presiunea „plapumei” albe. Am fi tentați să spunem că drumarii au fost luați prin surprindere, dar această „surprindere” ne costă pe noi, în timp ce ei își îndeasă banii în buzunar. În definitiv glumim pe banii noștri.

AVOCAT

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit, sâmbătă dimineață, pentru degajarea a doi arbori căzuți pe DN1R între localitățile Călățele și Dealul Negru. La fața locului a acționat o autospecială fiind eliberată partea carosabilă.

Și militarii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit pentru înlăturarea unor arbori și ramuri căzute peste DJ 107P, înspre localitatea Mărișel. La fața locului a acționat o autospecială.

Între zona lacului Tarnița și localitatea Mărișel s-au îndepărtat 6 arbori și mai multe ramuri căzute pe carosabilul drumului DJ 107P.

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit, sâmbătă seara, pentru înlăturarea unor arbori și ramuri căzute peste drumul 103K, între localitățile Agârbiciu și Dângău Mare. La fața locului a acționat o autospecială pentru înlăturarea arborilor și ramurilor doborâte de acumulările mari de zăpadă, în urma precipitațiilor căzute recent.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.