Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Cauza incidentului din benzinăria situată între Huedin și Sâncraiu rămâne necunoscută, deocamdată. Un alt bărbat a ajuns la spital

0 2.623

Cauza incidentului de joi seara, de la benzinăria situată între Huedin și Sâncraiu, nu a putut fi stabilită cu exactitate în cursul zilei de vineri. Anchetatorii nu au reușit să afle dacă poarta respectivă avea o defecțiune ori vântul a fost cel care a contribuit la desprinderea ei. Între timp, în noaptea de joi spre vineri, un alt bărbat a ajuns rănit la Spitalul Huedin.

Joi seara, un bărbat de 61 de ani, din Sâncraiu, a mers să stea la povești cu angajații benzinăriei. La un moment dat, un angajat al stației peco a spus că vrea să închidă poarta unei hale, iar bărbatul de 61 de ani s-a oferit să ajute.

În timpul închiderii, poarta s-a desprins și a căzut peste picioarele bărbatului de 61 de ani. Acesta a suferit mai multe fracturi, unele deschise, fiind transportat direct la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca. Vineri, bărbatul internat la Cluj-Napoca era conștient și cooperant.

Joi noaptea spre vineri, angajatul benzinăriei s-a prezentat la Spitalul Huedin. Și el fusese rănit de poartă la nivelul picioarelor, dar leziunile nu erau grave, spun surse medicale. Bărbatul a fost lăsat acasă, la cerere, cu indicația de a reveni în cursul zilei de vineri pentru analize amănunțite.

Potrivit anchetatorilor, poarta care i-a rănit pe cei doi este metalică și are dimensiunile de 4,5/6 metri. Cercetările continuă la acest moment într-un dosar ce vizează infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Citește și … FOTO – Incident la benzinăria situată între Huedin și Sâncraiu. Un bărbat a suferit leziuni grave

Aceasta este poarta care i-a rănit pe cei doi bărbați
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.