Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Incident la benzinăria situată între Huedin și Sâncraiu. Un bărbat a suferit leziuni grave

0 5.587

Incident grav, joi seara, la benzinăria situată între Huedin și Sâncraiu. Un bărbat s-a ales cu leziuni grave la picioare, după ce o poartă a căzut peste el.

AVOCAT

Bărbatul de 61 de ani, din Sâncraiu, ar fi mers să stea la povești cu angajații benzinăriei. Nu ar fi prima dată când ar face asta.

Joi seara, unul dintre angajații stației ar fi spus că merge să închidă poarta unei hale, în care sunt ținute diverse utilaje. Bărbatul de 61 de ani s-ar fi oferit să îl ajute cu această operațiune.

În timp ce închideau poarta, motivele nefiind cunoscute la acest moment, aceasta s-a desprins și a căzut peste picioarele bărbatului de 61 de ani. El a fost transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la rănirea bărbatului. Aceste verificări sunt efectuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Citește și … FOTO – Cauza incidentului din benzinăria situată între Huedin și Sâncraiu rămâne necunoscută, deocamdată. Un alt bărbat a ajuns la spital

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.