Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Atmosferă sfâșietoare în locul în care Cristian și Alexandru au murit. La un an de la accidentul din Călata nu se cunoaște adevăratul criminal

0 478

Pe drumul dintre Huedin și Călata, de fiecare dată când treci, din 13 iulie 2016 încoace, poți observa o cruce care are permanent lumină și flori. Astăzi, la un an de la tragicul accident în care Cristian Rauca și Alexandru Faur au decedat, rudele și prietenii celor doi tineri au aprins mai multe lumânări și au adus flori. Șoferii care au trecut prin zonă au încetinit din mers și și-au făcut cruce în dreptul locului în care Cristian și Alex au decedat, dar și presupusul șofer care a intrat pe contrasens în autoturismul cu care circulau tinerii.

AVOCAT

Anchetatorii au stabilit atunci că Vasile Kureleac, de 38 de ani, din comuna Rona de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1 R, pe direcția Beliș – Huedin, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de Cristian Rauca, de 26 de ani, din orașul Huedin. Accidentul s-a soldat cu decesul celor doi conducători auto. Din autoturismul condus regulamentar a decedat și Alexandru Faur, de 24 de ani, din Huedin. Alte patru persoane din autoturismul condus de Vasile Kureleac au fost rănite și transportate la spital. Este vorba despre Barosan Adam – 17 ani, Prinț Adam – 17 ani, Suraj Rostaș – 17 ani și S. David în vârstă de 3 ani.

Citește și …
FOTO – A trecut un an de la tragedia din Călățele, ancheta nu este gata. Ce spun oamenii legii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.