Ultimate magazine theme for WordPress.

Cum arată și cu ce se mai ocupă Claudia Ardelean, fosta Miss de la spital

0 955

În 2021 atrăgea atenția publică cu un scandal după ce a fost pusă politic ca reprezentant al Consiliului Județean în consiliul de administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello”. După apariția în spațiul public a informației, fosta Miss a fost imediat dată afară.

AVOCAT

De atunci, jurista Claudia Ardelean nu a mai avut nicio implicare politică, deși a fost pe baricade, foarte dedicată în campaniile electorale trecute, anul acesta nu s-a afișat deloc, se pare ca s-a ocupat de dezvoltarea personală și profesională. Dupa cum reiese de pe rețelele sale de socializare, a făcut un curs de actorie, și-a menținut bussiness-ul de organizare de evenimente și a devenit tot mai activă pe social media, pe instagram fiind urmărită de peste 80.000 de fani.

ALESIA

Tânăra este în continuare prezentă la evenimente mondene și de fashion, recent fiind văzută la Paris Fashion Week și Milano Fashion Week unde și-a susținut prietenele care au defilat pe catwalk.

După ce s-a sugerat că nu are pregătirea necesară ocupării funcţiei din Consiliul de Administrare al spitalului din Cluj, Claudia Ardelean a declarat la momentul respectiv că „reacţiile unor oameni au fost superficiale.

Conform CV-ului pe care l-am depus, eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea în acea funcţie. Din păcate în România mai există aceste prejudecăţi, însă eu sunt de părere că frumuseţea nu trebuie să influenţeze, nici să împiedice parcursul profesional sau politic al tinerilor. Şi chiar încurajez toți tinerii să muncească pentru visurile lor.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.