Ultimate magazine theme for WordPress.

Catch me if you can, varianta de Huedin. Cosmin Puriș a fugit de AREST, e dat în urmărire GENERALĂ. Sunați la 112 dacă îl vedeți!

0 5.568

Filmul în care joacă Cosmin Puriș, din Sâncraiu, cercetat, judecat și condamnat pentru zeci de fapte penale, se apropie de final. Acum asistăm la punctul culminant, când actorul principal a dispărut. Polițiștii l-au dat în urmărire generală pentru că se sustrage de la arest. E chestiune de câteva zile până când va fi depistat, anunță autoritățile. Inteligența artificială și tehnologia sunt de partea anchetatorilor.

COSMIN PURIȘ, URMĂRIT GENERAL PENTRU CĂ FUGE DE AREST

Cercetat, judecat și condamnat pentru zeci de fapte penale, infracțiuni precum conducere fără permis, furt, amenințare, loviri și alte violențe și trafic de migranți, Cosmin Puriș a fost arestat preventiv și mai apoi lăsat în libertate de către judecătorii Tribunalului Arad. Magistrații l-au plasat pe bărbat în control judiciar, dar acesta nu și-a respectat obligațiile.

Polițiștii de la Huedin au informat instanța de la Arad că Puriș nu respectă obligațiile impuse de controlul judiciar, dar judecătorii au decis să-l lase pe bărbat cu aceeași măsură preventivă. Pentru că în continuare nu respecta obligațiile impuse, oamenii legii de la Huedin au solicitat din nou, în repetate rânduri, înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul într-un centru de reținere și arestare preventivă.

În 19 septembrie, Curtea de Apel Timișoara a decis că Puriș a depășit orice limită și trebuie să se întoarcă în arest preventiv. După ce a fost emis mandatul de arestare, polițiștii au mers să-l pună în aplicare. Adică să-l ia pe Puriș și să-l ducă în arest. Doar că bărbatul nu era de găsit.

CĂUTAT NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL

Pentru că s-a sustras de la arestul preventiv, oamenii legii au pornit în căutarea lui Cosmin Puriș. Cei care coordonează aceste căutări sunt polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj. E chestiune de zile până când bărbatul va fi prins, în țară ori în străinătate, precizează surse pentru INFO Huedin. În căutări, oamenii legii se folosesc de inteligența artificială.

FOTOGRAFIA LUI PURIȘ COSMIN, DAR ȘI DATELE ACESTUIA AU FOST PUBLICATE PE SITE-UL POLIȚIEI ROMÂNE

În septembrie 2022, Puriș alături de Bodea Dumitru Cornel au încercat să scoată din țară 10 migranți. Cosmin Puriș, care nu avea drept de a conduce, era cu duba și remorca în care erau ascunși migranții. Lăsat în control judiciar, Puriș nu și-a respectat obligațiile impuse de această măsură și în octombrie 2022 a fost arestat preventiv.

Câteva luni mai târziu, bărbatul iarăși a fost lăsat în control judiciar. Sfidător, Puriș nu a respectat obligațiile controlului judiciar din nou. Astfel, polițiștii au informat instanța de mai multe ori, iar la 19 septembrie s-a decis că locul lui e după gratii.

Pentru trafic de migranți și conducere fără permis, Cosmin Puriș a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare cu executare în august 2023. Pe complicele său, Bodea Dumitru Cornel, recidivist fiind, instanța l-a condamnat la 9 ani de închisoare cu executare. Apelul urmează să se judece în luna octombrie la Curtea de Apel Timișoara.

La Huedin, Cosmin Puriș este cercetat și judecat pentru mai multe infracțiuni. Procurorii și judecătorii din micul oraș de la poalele Vlădesei se mișcă mai greu, timp în care unele fapte bat deja la ușa prescripției.

Citește știrea despre condamnarea Puriș – Bodea dând click AICI.

Pentru mai multe știri despre Cosmin Puriș, cercetat ori judecat în zeci de dosare penale, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.