Ultimate magazine theme for WordPress.

Bărbat ÎNJUNGHIAT de mai multe ori, la Mărgău

0 4.637

Un bărbat din localitatea clujeană Călățele a ajuns la spital, vineri seara. El a fost înjunghiat de un alt bărbat, din Mărgău, de mai multe ori. Timp de mai multe ceasuri procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care coordonează cercetarea, nu e hotărât dacă e tentativă de omor ori lovire sau alte violențe.

AVOCAT

Scena violentă s-a petrecut în Mărgău, în jurul orei 18:00. Până la ora 22:00, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, procurorul de caz nu avea încadrarea faptei.

ALESIA

Citește și … A fost tentativă de omor la Mărgău! Autorul, REȚINUT

TENTATIVĂ DE OMOR SAU LOVIRE?

Anchetatorii nu știu încă ce încadrare dorește să facă magistratul. Victima a fost înjunghiată de 6 ori la nivelul toracelui, abdomenului și spate – zona lombară, potrivit unor surse medicale.

Mihaela Sfiriac, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, a precizat că la acest moment nu poate oferi detalii din anchetă.

Tăcere în jurul acestui incident a fost și din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, la ordinul nescris al unui procuror cu aere de „Dumnezeu”, care sfidează orice normă de comunicare între mass media și instituțiile angrenate în acest eveniment.

Surse medicale precizează, pentru INFO Huedin, că agresorul ar fi cunoscut cu antecedente psihice.

Să ne tot întrebăm dacă e ceva de ascuns, având în vedere că, ATENȚIE, nici vârsta victimei nu a fost comunicată. Și da, victima este majoră.

Citește și … A fost tentativă de omor la Mărgău! Autorul, REȚINUT

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.