Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Se fură animale cu o tehnică nouă! Nici nu-și dau seama proprietarii

0 629

Localnicii din Săliștea Nouă nu mai pun geană pe geană, de câteva zile, de când un grup de hoți a dat o nouă lovitură în sat. Unei femei i-a fost furat un vițel, doi porci și peste 30 de găini. Furtul a avut loc după miezul nopții, iar proprietarii animalelor nu și-au dat seama că rămân aproape fără nimic. Hoții folosesc o tehnică nouă de a fura animale.

AVOCAT

Încă din 2016, hoții au golit gospodăriile oamenilor din Săliștea Nouă. Au fost situații în care prădătorii au acționat în două rânduri în aceeași gospodărie.

Ultimul tun dat de hoți a fost în bătătura unei femei, de unde au plecat cu un vițel, doi porci și peste 30 de găini. Ar fi dus și o scroafă gestantă, dar au renunțat.

Oamenii din Săliștea Nouă spun că hoții folosesc un spray paralizant pentru animale și le lovesc în cap pentru a nu face zgomot când sunt prinse. De regulă, banda de hoți parchează mașina, cu care transportă prada, în spatele grădinilor oamenilor. Astfel, proprietarii animalelor nu aud din case nimic.

Localnicii din Săliștea Nouă se arată revoltați de faptul că polițiștii din Baciu nu fac nimic pentru a-i scăpa de hoți. Aceștia amenință că urmează să-și pună curent electric pe încuietorile cotețelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.