Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Ancheta bate pasul pe loc în cazul cailor de rasă furați de la herghelia din Hodișu

0 2.698

La mai bine de două săptămâni de la furtul celor 7 cai de rasă, din herghelia de la Hodișu, ancheta Secției 8 Poliție Rurală Huedin bate pasul pe loc. Oamenii legii nu au dat de urma cabalinelor care valorează, potrivit proprietarului, peste 100.000 de lei. Imagini cu caii, în partea de jos a articolului.

AVOCAT

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj susțin, în continuare, că au suspecți. Numai că, acești suspecți fie nu sunt depistați, fie nu există probe împotriva lor. Astfel, cercetările se pare că s-au împotmolit. De urma animalelor nici vorbă, ca și cum cabalinele au intrat în pământ.

ALESIA

Reamintim, în noaptea de 16/17 martie, persoane necunoscute au sustras 7 cai de rasă din grajd, prejudiciul estimat de persoana vătămată fiind de peste 100.000 de lei.

Caii, din rasa “ardenez” şi “sânge rece polonez”, nu pot fi vânduți legal, pentru că sunt înregistrați. Stăpânii se tem că răufăcătorii ar putea duce caii în mod ilegal în abatoare, unde să fie sacrificați fără a mai fi verificați de microcip. Paznicul fermei susține că nu a auzit nimic suspect la momentul furtului.

Dacă aveți informații despre persoane care dețin cai de rasă spre vânzare nu ezitați să apelați numărul de urgență 112 sau să luați legătura cu proprietarul cailor la numărul de telefon 0744.254.299.

Semnalmente cabaline:

  • cinci cai galbeni, de diferite nuanțe
  • un cal negru
  • un cal dereș și orb de ambii ochi

Trei dintre cai sunt dangalizați, în sensul că poară însemnele puse de proprietar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.