Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Alin Tișe, campanie pe bani publici la Negreni, Ciucea și Poieni

0 807

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a continuat, în cursul zilei de joi, seria întâlnirilor cu cetățenii județului Cluj, în cadrul programului „Audiențe în teritoriu”, anunță CJ Cluj într-un comunicat de presă. Coincidență sau nu, acest program plătit din bani publici, că nu se deplasează cu mașina personală, este sincronizat perfect cu perioada campaniei electorale dinaintea alegerilor europarlamentare. Alegerile europarlamentare vor avea loc în data de 26 mai.

Alin Tișe a reluat aceste întâlniri după ani buni, ultima serie de întâlniri fiind în 2009.

Împreună cu vicepreședintele forului administrativ județean, Marius Mînzat și cu reprezentanți ai mai multor instituții cu competențe în dezvoltarea infrastructurii de transport și utilități publice din mediul rural, președintele Alin Tișe s-a întâlnit cu locuitori din comunele Negreni, Ciucea și Poieni. Discuțiile, extrem de aplicate, s-au axat pe problemele specifice cu care se confruntă localitățile vizitate, respectiv pe perspectivele de dezvoltare a acestor comunități și pe modul în care Consiliul Județean poate veni în sprijinul lor.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ceea ce ne dorim este ca inițiativele și proiectele noastre să răspundă cât mai bine nevoilor particulare ale fiecărei localități în parte. Or, acest lucru poate fi realizat astfel, consultând cetățenii cu privire la nevoile concrete ale comunității și cu privire la modalitatea optimă de rezolvare a lor”.

Întâlnirile cu cetățenii județului vor continua.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.