Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Administratorul sălii de sport din centrul orașului Huedin sfidează pe toată lumea. Fără autorizație de funcționare, vecinii acuză că sunt terorizați de zgomot

0 3.619

Mai mulți locatari ai imobilului din Piața Republicii 8, din Huedin, reclamă că sunt terorizați de zgomotul făcut de clienții sălii de sport din blocul lor. Că sala nu are autorizație de funcționare… o confirmă reprezentanții Primăriei Huedin. Sala de fitness are program non stop, după cum spun cei care reclamă neregulile.

AVOCAT

SALA DE SPORT ÎN BLOC

În luna mai a acestui an a apărut sala de sport, de la etajul 1, care are un program non stop. Vecinii acestei săli încearcă tot de atunci să pună lacăt pe afacere. Nivelul de zgomot, venit din sală, ar fi foarte ridicat. În plus, spun ei, e un du-te-vino din cauza programului. Un program hotărât de administratorul societății, asta pentru că el a trecut pe lângă legislație ca și cum ea ar exista.

„Fluxul este foarte mare. Nici orele de liniște dintre 22:00 și 06:00 nu se respectă. El nu are voie să funcționeze fără autorizație. Indiferent de oră se trântesc acele gantere și haltere, în plus merge și muzica. Aproape zilnic se fac sesizări și nu se întâmplă nimic. De 30 de ani, de când stau în acel apartament, nu am avut așa probleme”, spune Daniel Marc, unul dintre locatarii afectați.

TUPEUL PATRONULUI

Patronul acestei săli este Istvan Imbre. Pe lângă că a deschis un business neautorizat, adică a încălcat legislația, individul îi sfidează pe oamenii din bloc. Dar nu numai pe ei. Reprezentanții Primăriei Huedin au aplicat o sancțiune societății care deține sala, iar Istvan Imbre nu ar fi mișcat nimic pentru reducerea disconfortului de care se plâng oamenii.

Zilele trecute, un reprezentant INFO Huedin a încercat să vorbească cu Istvan Imbre, dar acesta este în concediu și nu a răspuns la telefon.

VIDEO – IMAGINI surprinse la diferite ore din din noapte

Aparent, problemele locatarilor din Republicii 8 nu sunt o prioritate pentru un individ care își permite să sfideze pe toată lumea și să deschidă un business în centrul orașului, unul care funcționează ilegal.

MĂSURA PRIMĂRIEI, NECOMUNICATĂ

După o sancțiune din partea Primăriei Huedin, reprezentanții acestei instituții au emis o decizie de sistare a activității. Adică trebuie oprită orice activitate în sala respectivă până la momentul la care se pune în legalitate.

Decizia de sistare a activității sălii de sport nu i-a putut fi înmânată administratorului din același motiv. Patronul e în concediu. Comunicarea se poate efectua și pe cale electronică, suntem în 2022. Dar la Primăria Huedin nu ar fi de mirare să-ți ceară ca solicitările online să fie depuse la ghișeu.

Dacă realmente nivelul de zgomot e așa de ridicat, Poliția Națională, Poliția Locală, alte autorități abilitate să facă controale și să dea amenzi.

Subiectul rămâne în atenție!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.