Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Acoliții „faraonului” PNL-ist Manea critică campania de ecologizare a PSD Negreni: „De aici de ce nu o strâns PSD-ul? (…) I-a durut spatele să se aplece”

0 1.120

Liberalii de la Negreni au pornit o luptă mizerabilă împotriva social democraților din aceeași comună. Totul a plecat de la campania de ecologizare organizată de PSD Negreni, în cadrul căreia s-au strâns peste 3 tone de gunoaie. În timp ce voluntarii PSD adunau deșeurile din comună, acoliții primarului Dorin Manea de la PNL filmau într-o altă zonă plină de mizerii și acuzau că cei de la PSD le-ar fi aruncat.

PSD NEGRENI

Din imaginile filmate de unul dintre acoliții „faraonului” PNL-ist Manea, se poate observa că deșeurile sunt depozitate de mult timp în acel loc și nu au legătură cu activitatea voluntarilor. Crengi, obiecte de mobilier și materiale de construcții erau depozitate în locul filmării. Autorul clipului sugerează că cei de la PSD ar fi aruncat gunoaiele acolo. Asta în timp ce PSD-iștii au adunat gunoaiele în saci și le-au depozitat corespunzător pentru a putea fi preluate de firma de salubritate.

PSD POIENI

VOLUNTARII IMPLICAȚI ÎN CAMPANIA DE ECOLOGIZARE, ATACAȚI DE OAMENII PRIMARULUI MANEA

PSD MĂRGĂU

În timp ce filma, Dănuț Piscoi se întreba: „De aici de ce nu o strâns PSD-ul?”. În același timp, el nu s-a aplecat să ridice nici măcar o sticlă. Pe un ton batjocoritor, bărbatul concluziona că: „i-a durut spatele să se aplece”, făcând referire la voluntarii implicați în activitatea de curățenie.

Campania de ecologizare organizată de PSD Negreni a fost apreciată în comunitate. Primăria Negreni avea datoria morală de a organiza o astfel de campanie de ecologizare, dar nu a făcut-o. Se pare că Dorin Manea și acoliții săi știu doar să critice, chiar și o faptă bună făcută în mod voluntar pentru comunitate.

Citește și … FOTO – Campanie de ecologizare organizată de social democrații din Negreni. Peste 3 tone de gunoi au strâns voluntarii din natură

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.