Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Campanie de ecologizare organizată de social democrații din Negreni. Peste 3 tone de gunoi au strâns voluntarii din natură

0 466

Peste 100 de voluntari de toate vârstele s-au implicat, duminică, într-o campanie de ecologizare organizată de PSD Negreni. George Raita, candidatul pentru funcția de primar al comunei, spune că astfel de acțiuni vor continua pentru îmbunătățirea calității mediului.

PSD NEGRENI

Voluntarii au reușit să umple sute de saci cu deșeuri menajere, totalizând o cantitate de peste 3 tone. Astfel de campanii de ecologizare sunt organizate, de regulă, primăvara. Până acum, la Negreni, nu a existat o astfel de mișcare la inițiativa unui lider politic.

PSD POIENI

„Cu profundă recunoștință și respect, dorim să exprimăm sincere mulțumiri tuturor participanților la recenta acțiune de ecologizare inițiată de PSD Negreni. Implicarea dumneavoastră activă, ce a unit diversele straturi sociale, de la tineretul dinamic la seniorii noștri înțelepți, demonstrează solidaritatea și angajamentul față de protejarea mediului înconjurător. Prin eforturile comune, am reușit să contribuim semnificativ la îmbunătățirea calității mediului natural din comunitatea noastră.

PSD MĂRGĂU

Este cu adevărat remarcabil modul în care fiecare grup social a adus un aport unic și valoros la această inițiativă, subliniind importanța colaborării pentru atingerea obiectivelor comune. Tinerețea și energia, alăturate experienței și înțelepciunii, au creat un amestec armonios care a propulsat această acțiune spre un succes notabil.

Vă mulțumim încă o dată pentru devotamentul și eforturile depuse, care au fost esențiale în realizarea acestei acțiuni de ecologizare. Speranța și încrederea într-un viitor mai verde și mai curat sunt întărite prin astfel de inițiative și exemple, sunt mândru că fac parte dintr-o comunitate atât de unită și conștientă de responsabilitățile noastre față de natură și față de generațiile care vor urma”, a transmis George Raita.

Mai multe imagini de la campania de ecologizare pot fi văzute AICI.

Citește și … VIDEO – Acoliții „faraonului” PNL-ist Manea critică campania de ecologizare a PSD Negreni: „De aici de ce nu o strâns PSD-ul? (…) I-a durut spatele să se aplece”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.