Ultimate magazine theme for WordPress.

Tânărul înecat în Tarnița, plâns pe rețelele de socializare. CFR Cluj: „Un mare suporter al echipei noastre, Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. Când va avea loc înmormântarea

0 2.638

Adi Lucaciu, tânărul de 23 de ani, găsit duminică înecat în lacul Tarnița, era unul dintre cei mai mari suporteri ai echipei de fotbal CFR Cluj. Formația din Gruia își exprimă regretul și transmite condoleanțe familiei îndoliate. Pe rețelele de socializare, Adi este plâns de sute de oameni. Colegii săi de la Școala Gimnazială Specială Huedin au postat un mesaj de „rămas bun”, însoțit de un colaj foto.

„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Adrian Lucaciu, un mare suporter al echipei noastre, care s-a stins din viață la vârsta de doar 23 de ani în urma unui tragic eveniment. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, au transmis cei de la CFR Cluj.

Adi Lucaciu era profesor de sport la Şcoala Specială din Huedin, iar sâmbătă, 9 septembrie, s-a dus la Tarnița. Inițial ar fi trebuit să meargă la o piscină din Cluj-Napoca, dar planurile s-au schimbat și a ajuns la lacul Tarnița unde a intrat în apă să înoate. A fost găsit duminică, fără viață, la 17 metri adâncime și la aproximativ 30 de metri de la mal.

„Cu adâncă tristețe, ne luăm rămas bun de la colegul nostru Adrian Lucaciu. Copiii de la școala noastră au fost privilegiați să-l aibă ca profesor, mentor, prieten. Mereu aproape de ei a știut să le deschidă noi perspective și să-i antreneze în activități valorizante pentru ei. Noi colegii l-am cunoscut drept omul care era: profesionist desăvârșit, cu o maturitate mult peste vârsta lui, un suflet cald, plin de empatie și de o bunătate rară. Prezența lui, cu siguranță ne va lipsi tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei atât de greu încercate să-i dea puterea necesară în aceste momente!”, au scris reprezentanții Școlii Gimnaziale Speciale Huedin.

Tot pe o rețea de socializare, Claudia Lucaciu, sora lui Adi, a anunțat programul după care se va desfășura înmormântarea.

„Frate iubitor si grijuliu, (mandria/sprijinul parintilor), prieten devotat, om deosebit, un sportiv desavarsit dedicat familiei si un profesor rabdator si pasionat.

Cruzimea sortii l-a rapit pe Adi timpuriu din viata pamanteasca, dar sufletul sau continua sa se bucure de dragostea Domnului. Ingerii sa-l insoteasca in Imparitia Cereasca!

Priveghiul va avea loc Marti, 12 Septembrie, ora 18:00 (Capela Huedin), iar Miercuri, 13 Septembrie, ora 12:00 ne despartim de fratele, fiul si prietenul nostru ,impreuna cu toti cei dragi”, a scris tânăra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.