Ultimate magazine theme for WordPress.

ȘEFI NOI la Posturile de Poliție Negreni și Sâncraiu

0 2.721

Două posturi de poliție arondate Secției 8 Poliție Rurală Huedin au șefi noi începând de astăzi. Funcțiile au fost ocupate ca urmare a promovării unui concurs intern, destul de greu.

Începem, în ordine alfabetică:

Gelu Iliesi este noul șef al Postului de Poliție Negreni. Tânărul polițist este încadrat în sistem, din 2016, din sursă externă. Este un polițist integru și muncitor, susțin colegii acestuia. Iliesi a avut un contracandidat la concursul de azi. Până astăzi, Gelu Iliesi era doar împuternicit pe funcție.

Ovidiu Zbucea a câștigat și el concursul pentru funcția de șef de post, la Sâncraiu. Zbucea a mai ocupat o funcție similară, la Gârbău. Pentru că Sâncraiu este una dintre comunele liniștite ale județului Cluj, cu infracționalitate extrem de mică, deci puțin de lucru, bătaia polițiștilor pe post a fost serioasă. Patru candidați au „eșuat” lamentabil la examen, în timp ce Zbucea a fost declarat cel mai bun pentru post.

Pentru a promova examenul, candidații trebuiau să obțină nota minimă 7. Cei doi candidați, de la Negreni și Sâncraiu, au obținut un punctaj cu mult peste cel de trecere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.