Ultimate magazine theme for WordPress.

Se finalizează asfaltarea Drumului Apusenilor

1 898

Lucrările de reabilitare și modernizare derulate pe Drumul Apusenilor au intrat în faza așternerii ultimului strat de asfalt.

Așternerea primului strat, cel de binder, a fost complet finalizată, lucrările continuând prin turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, respectiv cel de uzură.

În cursul zilei de azi, vineri, 27 mai 2022, va fi finalizată asfaltarea unui sector în lungime de 7 km, după ce, în prealabil, stratul de uzură a fost deja așternut pe alți peste 8 km.

Ultimul sector, în lungime de 10 km, va fi asfaltat în perioada imediat următoare. În aceste condiții, stadiul fizic al lucrărilor realizate până în prezent este de cca. 90%.

Lucrările sunt realizate de Consiliul Județean Cluj în cadrul proiectului cu finanțare europeană ce are drept scop conectarea localităților din județele Cluj şi Bihor la Rețeaua trans-europeană de transport TEN-T.

1 Comentariu
  1. Octavian spune

    Era bine daca se preciza in clar aceasta informatie, nu pe fuga. Cateva repere fizice, ca sa priceapa si cineva care nu e familiarizat cu subiectul. Se asfalteaza.. de unde si pana unde, cat a mai ramas din lucrare etc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.