Ultimate magazine theme for WordPress.

Se fac testări gratuite COVID-19 la medicii de familie. Lista cabinetelor din județul Cluj

0 654

Primăria Huedin a anunțat vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, lista medicilor de familie din județul Cluj unde se pot efectua testări rapide antigen din probă nazo-faringiană pentru depistarea infecției COVID-19.

morosan-300×250

Vor putea beneficia gratuit de aceste servicii persoanele înscrise pe lista proprie a medicului de familie și persoanele care nu au un medic de familie sau sunt înscrise pe lista altui medic de familie, care nu le asigură aceste servicii.

Activitatea de vaccinare și activitatea de testare a pacienților desfășurată de către medicii de familie înscriși în listă se finanțează de la bugetul de stat, în consecință, sunt gratuite.

Lista medicilor de familie din județ unde se pot efectua testări rapide antigen din probă nazo-faringiană pentru depistarea infecției COVID-19

  1. Persoanele eligibile pentru testare înscrise pe lista proprie a medicului de familie;
  2. Și persoanele care nu au un medic de familie sau sunt înscrise pe lista altui medic de familie care nu le asigură aceste servicii, pot beneficia de testări gratuite;
  3. Se efectuează 2 testări succesive într-un interval de cel puțin 48 de ore;
  4. Activitatea de vaccinare și activitatea de testare a pacienților desfășurată de către medicii de familie înscriși în listă se finanțează de la bugetul de stat, în consecință, sunt gratuite.

Vezi AICI lista cabinetelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.