Ultimate magazine theme for WordPress.

Razie la Săcuieu. Polițiștii au împărțit amenzi în loc de mărțișoare

1 3.554

Astăzi, 1 martie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Huedin și cu jandarmi, au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe raza comunei Săcuieu pentru menținerea unui climat de siguranță publică și prevenirea faptelor antisociale.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 40 de persoane și au fost controlate 28 de autovehicule. De asemenea, au fost testați cu aparatul etilotest 25 de conducători auto.

Au fost aplicate sancțiuni în urma constatării nerespectării Legii 171/2010, a Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, a O.U.G 195/2002  privind regimul rutier.

Polițiștii vor continua acțiunile.

1 Comentariu
  1. Sătean spune

    Era și timpul! Satul trăiește ,, sub teroare ” ( păstrând proportiile)! În ultima luna ai fost spargeri în 2 case, locuite de bătrâni, care pur și simplu , de frica, nu au făcut reclamații, deși erau în casa în acele momente! De asemenea în toamna a fost sparta o mașină și sustrasa o suma considerabila de bani! Nu mai spun de furtul drujbelor, sau câteva sute de lei de la o gramada de cetățeni, pentru ca astea par deja găinarii! De asemenea se circula pe drumurile publice cu mașini neînmatriculate, sub influenta alcoolului și fără permise de conducere!!! Pot sa confirme și alți locuitori ai comunei, nu sunt vorbe aruncate de dragul de a lasa un comentariu….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.